Најновије

ЧЕТВОРИЦА МИГРАНАТА СИЛОВАЛИ ЖЕНУ (36): Ово су тражили од ње!

Једну Иркињу (36) силовала су четворица миграната на Гран Канарији након што су је зауставили како би је натерали да разговара са њима о њиховој ситуацији. Четворица осумњичених који су недавно стигли на шпанско туристичко острво из Магреба ухапшени су због наводног напада на жену.

Мигранти. (Фото: Јутјуб)

Према "Ел Периодику", верује се да је жена започела разговор са мушкарцима шетајуц́и парком Аква ла Пера у граду Моган. Након наводног силовања, прво је отишла лекару пре него што је шпанска Цивилна гарда покренула истрагу, а касније су ухапсили четворицу мушкараца.

Осумњичене, старости између 18 и 35 година, Цивилна гарда ухапсила је у понедељак три дана након наводног силовања. Верује се да је наводна жртва живела на Канарским острвима, док се сматра да су осумњичени тек недавно стигли бродом.

Локални медији саопштили су да су им првобитно пружили смештај који је обезбедила Влада, а којим је управљао Црвени крст, али су касније избачени због кршења правила. Тада се сматра да су поставили камп у парку где је жена наводно нападнута након што су разговарали са њом о њиховој ситуацији.

Након тога, жртву је прегледао лекар који је саставио извештај са детаљима о њеним повредама, кажу локални медији. Медицински извештај је потом предат полицији која је такође обавештена о томе где су наводни силоватељи боравили.

Очекивало се да се четворица мушкараца у среду појаве пред судијом. Очекује се да ц́е сви бити оптужени за силовање и троје за помагање осталим члановима групе који су наводно силовали своју жртву.

Срамна уцена Америке: Тражиће од Србије нешто несхватљиво! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Daily Mail

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА