Најновије

МИНИСТАРКА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ О ПОЛИЦИЈСКОМ ЧАСУ: Недељу дана затварања није довољно

Морам да се ујединимо у борби против вируса иначе ће трајати у недоглед, поручила је министарка за рад Дарија Кисић Тепавчевић и додала да недељу дана затварања није довољно ако се не поштују све мере.

Дарија Кисић Тепевчевић (Фото: Јутјуб)

Кисић је рекла да је тешко правити баланс, али и да ако учимо из искуства других земаља можемо да видимо да затварања нису довела до таквих ефеката како се очекивало и да морају да се гледају и економски аспекти.

"Недељу дана затварања није довољно, уколико се не поштују све мере. Чак ни две нити три недеље. Када би се читав свет затворио на три недеље, осим најнеопходнијих служби, вирус би нестао", рекла је министарка.

Навела је и да краткорочно затварање нема никаквог ефекта и поручила да је пре за стриктно поштовање свих мера уз ригорозне казне.

"Знамо како се преноси и знамо шта свако од нас може да учини да се не зарази. То понављамо више од годину дана, и свима нам је то досадило. Човек је социјално биће и то нас разликује од других, тако да је то неопходно да би нормално функционисали", рекла је Кисић.

Вашингтон објавио имена Руса којима уводи санкције! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА