Најновије

ЂУКАНОВИЋЕВА ВЕЛЕИЗДАЈА! Мило носио у Брисел војне тајне, помагао НАТО бомбардовање, а онда извео саботажу српске војске!

После генерала, и некадашњи потпредседник владе СРЈ тврди да је председник Црне Горе издао некадашњу државну заједницу и то у најтежем тренутку - током војне агресије Алијансе на нашу земљу.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

После оцене Владимира Лазаревића, пензионисаног генерал - пуковника, да је Мило Ђукановић направио велеиздају током НАТО бомбардовања 1999, огласио се и тадашњи потпредседник владе СРЈ Никола Шаиновић са истим ставом - председник Црне Горе јесте починио издају и то, додаје, тако што је саботирао мобилизацију војске!

Никола Шаиновић, који је 1999. био потпредседник владе СРЈ, каже за Курир да је генерал- пуковник у праву.

- Додао бих, у прилог аргументацији, да је Влада Црне Горе, иако је била у саставу СРЈ, саботирала регрутацију. Војнике са војног резервног списка, пребацила је на резерву МУП, па је мобилизација била у малом проценту. Затим, МУП Црне Горе није пружио асистенцију мобилизацији. Јединице које су се попуњавале из Црне Горе су биле некомплетне. Обвезници из Црне Горе су били махом људи који су дошли добровољно. Саботажа мобилизације је била акт издаје - поручио је Шаиновић.

Три жртве злочина у Старом Грацком на суду против Тачија! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА