Најновије

ШЕШЕЉ РАСКРИНКАО ЗАВЕРУ У СНС: Зарад личног богаћења и моћи сарађивали и са мафијашима

Шеф СРС-а Војислав Шешељ у разговору за „Ало!“, коментаришући информације да је одређен број функционера СНС-а радио иза леђа, па и о глави председнику те странке и државе Александру Вучићу у сарадњи са људима из криминалних миљеа, каже да је он на то упозоравао већ дуже време, а тицало га се јер је реч о људима на високим државним функцијама. Они су, каже, зарад личног богаћења и моћи сарађивали и са мафијашима и са странцима који не мисле добро нашој земљи.

Шешељ (Фото: srpskaradikalnastranka.org.rs)

- То су људи који су се осилили и којима је Вучић у неком моменту постао сметња у остваривању ненормалних амбиција. У причи су државни функционери и то баш они, које сам ја прозивао последњих година, а који су дубоко загазили у криминал и ненормално се обогатили. Сада су у овим акцијама полиције похапшени само извршиоци радњи, али надам се да ће ускоро и они пасти, има ту крупних имена - наводи Шешељ, додајући да је један од њих био одан Вучићу све док није отишао на пут у Америку, а одатле се вратио као други човек.

- Тамо је врбован и вратио се са инструкцијама по којима је одмах почео да поступа. Иако се чини да се обруч око њега стеже, он се и даље осећа сигурним због странаца који му чувају леђа - додаје Шешељ, истичући да је у ту особу Вучић имао огромно поверење јер му је био саборац и док су обојица били у СРС-у.

- Међутим, за разлику од Вучића који је био на важној позицији као генерални секретар странке, овај је ишао по бурек или намештао микрофоне на конференцијама за штампу. У сваком случају, ја сада очекујем да држава ову причу истера до краја и да похапси све који су били у спрези са мафијом и странцима.

- Саслушавају се ових дана и старлете, треба саслушати и неке политичке аналитичаре, сличан је то посао, а онда да се пређе и на политичаре. Мене нико саслушавати сигурно неће, презирем криминал и корупцију, никада нико није могао да ми замери да сам се бавио тиме, када сам хапшен и када сам робијао, то је било само због политике и моје идеологије - закључује он.

Шта је бивши министар Ђорђевић потписао 2018. године прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА