Најновије

СВИ СМО ОБОЖАВАЛИ ФИЛМ "МИ НИСМО АНЂЕЛИ", А САДА ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА СА СНИМАЊА: Мирка решила да развеже језик!

Глумица Мирка Васиљевић данас ужива са невенчаним супругом Вујадином Савићем и њихово троје деце, а недавно се присетила како су изгледали њени почеци.

"Ми нисмо анђели 2" (Фото: Јутјуб)

Још од малих ногу Мирку су привлачила светла рефлектора, па је са свега пет година уписала приватну школу за таленте.

- Тада сам рекла родитељима да желим да будем манекенка. Добро ми је кренуло, радила сам доста дечјих ревија, сајмове дечје моде... Ишла сам годину дана и прекинула. Онда сам након неког времена хтела да наставим. Мајка ми је рекла да ћу прву чланарину морати да платим својим парама, јер ако нешто у животу стварно желим, онда нема "хоћу-нећу", већ морам томе да се посветим. Желела је да научим лекцију. Сав новац који сам уштедела од рођендана дала сам на чланарину.

Мирка је школицу за таленте похађала све до седмог разреда, када је добила улогу у популарном филму "Ми нисмо анђели 2".

- Редитељ Срђан Драгојевић је по средњим школама тражио девојчицу која ће глумити Софију. Међутим, није нашао оно што му одговара, јер су девојчице у том узрасту деловале доста старије. Онда је кренуо да ради кастинге по основним школама, а на један сам се и ја пријавила. Рекли су ми да сам им одмах запала за око и била сам фаворит за улогу Софије. Након два месеца једна девојка и ја смо ушле у најужи избор и завршни кастинг имале смо у кафани коју је држао Никола Којо. Ту смо снимиле неколико сцена, јер су продуценти и редитељ желели да виде како изгледамо у кадру са Којом. Сутрадан су ме позвали и рекли да сам добила улогу.

Филм је снимила пре 17 година, на лето 2004. године. Мирка каже да је највећи проблем имала због љубавних сцена.

- У том филму имала сам три-четири партнера са којима сам се љубила и то ми је било најтеже, јер сам имала само 13 година. Највећи страх и стрес сам осећала зато што је требало да се љубим са непознатим људима, а нисам имала никаквог искуства. Сваког дана сам проверавала да ли ћу морати да снимим љубавне сцене. Када би ми рекли да нема таквих кадрова, одахнула бих - прича Мирка кроз смех и објашњава да је први, прави пољубац ипак имала пред камерама:

- У основној школи сам имала неке симпатије, али то су све били неки пољупци у образ и на брзину. Први, озбиљнији пољубац имала сам на снимању филма "Анђели 2". Прве емотивне сцене имала сам са Гораном Јевтићем. Сећам се да сам бежала од њега на сету, да немамо никакав контакт, зато што ми је све то било страно и стресно. Целу ноћ пре те сцене нисам спавала. Моји су ми рекли да ће кренути са мном на снимање, ако треба. Отишла сам сама да пробијем лед. Горан је приметио да ми је нелагодно пошто је био старији и искуснији и на прави начин ми је пришао и помогао. Објаснио ми је да је то улога и да то не ради Мирка, већ Софија и да су такве сцене уобичајне за овај посао - рекла је Мирка.

Мушкарци, обратите пажњу, ово је 5 ствари због којих вас оне варају! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо/Хит

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА