Најновије

Мандић: Ђукановић избезумљен због мафијашких дугова!

Председник Нове српске демократије, Андрија Мандић, оценио је да је Мило Ђукановић очигледно избезумљен од страха због мафијашких дугова и обавеза које је преузео према међународним криминалцима.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић сматра да је премијер у суштини организатор и извођач тзв. „државног удара“ у Црној Гори. Он је одговорио на прозивке Ђукановића, који доводи тзв. терористе у везу са ДФ-ом.
Мандић је појаснио да је након Ђукановићеве последње изјаве, у којој прави сценарио о наводној повезаности ДФ-а са „терористима“ из Србије, премијер само саопштава своје намере и планове за „обрачун са нашим политичким савезом“.
„То што је Ђукановић некога варао и опљачкао и што ти људи имају жељу да с њим остваре дијалог и да изведу билансе до краја – није проблем Црне Горе. Но, морамо да му поручимо да се не игра са ватром и да не оптерећује грађане Црне Горе. Доста је народу било препадања његовим измишљеним државним ударом, доста им је спрдње коју је организовао у суботу и недељу, када је приводио, хапсио и претресао функционере ДФ-а. И ако мисли да ћемо му толерисати такво насилничко понашање – грдно се вара. Поручујемо му да привали и да се додатно не брука“, поручио је Мандић. Извор: in4s.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА