Најновије

Ексклузивно - Цензурисани интервју Слободана Рељића: Глобалисти су забранили причу о овоме (ВИДЕО)

- Велики ресет је заправо убеђивање сиротиње да је за њу најбоље да ништа не једе - каже социолог и новинар Слободан Рељић у интервјуу за Хелм Каст.

Слободан рељић (Фото: Хелм Каст)

Коментаришући глобална дешавања Рељић указује да је циљ оних који желе да контролишу свет да после фармацеутске индустрије под своју пуну контролу ставе производње хране и енергије. Он је рекао да је у САД на сцени распад друштва, али да та земља иако са огроминим дуговима и великим друштвеним проблемима и даље тежи да контролише остатак света и намеће му сопствену вољу.

Рељић у интервјуу посебно говори о стању медија у Србији и системском обмањивању јавности око кључних ствари. Он указује да најважнијим питањима нема резлике између прорежимских и прозападних медија.

Због нових правила Јутјуба, део Рељићевог интервјуа о пандемији Ковид -19 и вакцинацији у коме жестоко критикује креаторе пандемије и заговорнике вакцинације морао је да буде постављен на платформу Одисеј.

Из Хелм Каста кажи да ће ово бити редовна пракса у склопу њихове борбе против цензуре да емисије које није могуће пласирати на платформи Јутјуб објаве на Одисеју који не цензурише садржаје.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА