Најновије

ОТКРИВЕНО ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО ЗА 10. МАЈ! Нострадамус најавио изумирање и ужас, научници без текста!

Као да пандемија коронавируса није довољна, пред нама су трећи светски рат, трећи антихрист и катастрофа која би могла уништити људску врсту. Наравно, ако верујете у пророчанства, посебно она која је предвидео Нострадамус.

Нострадамус (Фото: Домен јавног власништва)

Наиме, француски лекар и астролог Michela de Nostredamea, познатији као Нострадамус, успео је да предвиди неке кључне тренутке у историји човечанства као што су напади на Њу Јорк 11. септембра, успон Адолфа Хитлера, велики пожар у Лондону, открића Луиса Пастера, два светска рата, нуклеарне експлозије у Хирошими и Нагасакију, слетање на Месец…

Умро је 1566. године, и његова књига “Пророчанства” најпознатија је те врсте која икада штампана. Нострадамус је свету оставио још много пророчанства и то њих 942 која се настављају све до 3793. године.

Ипак, Нострадамусово пророчанство од којег у савремено доба страхује много људи је то да се човечанству спрема Трећи светски рат који ће трајати тридесет година.

Нова документарна серија од осам делова, која ће се приказивати на програму Дискавери +, открива визије француског астролога. Документарац говори како ће катастрофалан земљотрес погодити Калифорнију, а река Мисисипи ће се поделити на пола.

Bobby Shailer, британски стручњак који проучава Нострадамусова пророчанства, и који се појављује у документарцу, рекао је да је трећи “антихрист” највероватније већ на Земљи.

Гледајући са светле стране, ако је Нострадамус у праву, крај није још ни близу јер Земља није осуђена на пропаст још 1.772 године, како је био предвидио.

– Нострадамус говори о нечему што назива коначним пожаром, ватром с небеса, догађајима на нивоу изумирања, два или три, што би се вероватно догодило близу 3797, али пре тога спомиње неколико пожара. Биће их – говори Bobby Shailer.

А шта је то Нострадамус предвидео?

Чак и метеоролог зна да ће у Британији бити влажно, али Нострадамус је отишао корак даље те је предвидио разорну поплаву.

– Нострадамус је говорио “Дрхтање земље на коситреном отоку Ст Џорџ, стићи ће рат”, а Велика Британија “биће поплављена, нова лига Аусоније заратиће” – каже Shailer.

Догађај који би могао донети изумирање требао би се догодити 10. маја, али научници не могу још тачно одредити које године.

У документарцу се помиње да би се први такав значајан потрес могао догодити у Холивуду те како ће неколико ноћи земља дрхтати у “модерном Мемпфису”.

– Владе се требају припремити – саветује Shailer.

Иако би већина људи описала антихриста као библијску личност која се супротставља Исусу Христу, Нострадамус је тај израз користио за геноцидне вође.

– Антихрист, према Нострадамусовој дефиницији, су велике вође који су одговорни за смрт невиних људи, као што је то био Хитлер или Наполеон. Мислим да ће се ускоро појавити трећи антихрист, можда у сљедећих десет до 20 година. Мислим да је данас вероватно жив – говори Shailer.

Идући ће светски рат бити далеко гори од претходна два, ако је веровати Нострадамусу.

– Мислим да би у идућих неколико година, засигурно овог века, могао започети Трећи светски рат. Нострадамус каже да ће то бити масиван дуг рат, од 25 до 29 година, након којег ће уследити мањи ратови – каже Shailer.

Нострадамусове су визије често укључивале страшне догађаје који су израњали с небеса. Bobby Shailer мисли да је предвидио да ће масивна соларна бакља онемогућити наше електроничке системе.

– При пуном дневном светлу чудовиште ће се појавити са сунца – навео је Нострадамус у својим текстовима.

– Ово би могло значити да ће нешто погодити нашу електорнику – говори Bobby Shailer.

Но нису сва предвиђања лоша. Иако се Нострадамус сматра пророком пропасти, некад је он знао предвидети и добре вести. Само прво морамо проћи кроз низ катастрофа. Кад се престанемо борити, уследиће хиљаду година мира.

– На крају светског рата наступит ће доба Сатурна, које ће означавати хиљаду година мира – каже Shailer.

Кина и Русија развијају ласерско оружје! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА