Најновије

ЏИХАДИСТИ СПРЕЧЕНИ НА ГЛАВНОМ ЗАДАТКУ: Побијени на лицу места (ВИДЕО)

Руске ваздухопловне снаге спречиле су серију терористичких напада које су припремили џихадисти уочи председничких избора у Сиријској Арапској Републици.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Спречавање председничких избора заказаних за 26. мај постао је главни задатак широког спектра снага, како унутар тако и изван Сирије, укључујући милитанте из зоне Ет Танф.

Планирали су да појачају саботажу и терористичке активности у централним регионима Сирије, али су их руске ваздушно-космичке снаге откриле њихове камуфлиране положаје североисточно од Палмире.

Током извиђања беспилотне летелице Орлан-10 североисточно од Палмире откривене су групе успаваних ћелија  терористичке организације Исламска држава и два маскирна подземна склоништа, која су милитанти користили за складиштење муниције за оружје и компоненте за производњу импровизованих експлозивних направа.

Обавештајни подаци открили су да терористи припремају серију крвавих напада на предстојећим председничким изборима.

Након додатног извиђања циљева нанесених ваздушним ударом СУ-24М, уништена су два склоништа терористичке групе, 4 пикапа опремљена митраљезима великог калибра, до 30 терориста и око 500 кг муниције и компонената за импровизована експлозивна средства.

Како очима пилота изгледа испаљивање ракете из авиона МиГ-31, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА