Најновије

Ово не смете да пропустите: Велики попусти на сва Вулканова издања само у петак!

Акција поводом Светског дана књиге трајаће само у петак 23. априла и односи се искључиво на куповину путем сајта www.vulkani.rs. Тог дана, све књиге Вулкан издаваштва моћи ћете да купите по ценама сниженим за 20% + 30% у односу на редовне цене. Испорука на територији Републике Србије биће бесплатна.

Фото: Вулкан

Поводом Светског дана књиге, који се традиционално прославља 23. априла, Вулкан издаваштво награђује своје читаоце специјалним попустима за онлајн-куповину! На овај посебан дан, за поручивање путем сајта www.vulkani.rs свим купцима биће омогућено додатних 30% попуста на већ постојећи попуст од 20% на цене свих издања Вулкана, Вулканчића и  YA Вулкана! Уз то, достава на територији Републике Србије биће бесплатна.

Љубитељи писане речи уживаће у куповини најбољих књига на једном месту! У петак, 23. априла, путем сајта Вулкан издаваштва моћи ћете да купите актуелне и класичне романе, дела награђиваних домаћих и страних аутора и књиге за најмлађе, уз велики попуст и бесплатну доставу на кућну адресу!

Одлуком Унеска, Светски дан књиге и ауторских права обележава се 23. априла од 1995. године, на дан смрти Мигела де Сервантеса, писца првог модерног романа, и на дан рођења и смрти једног од највећих писаца свих времена, Вилијама Шекспира. Овај дан је и прилика да се подсетимо на значај књиге, једне од најважнијих цивилизацијских тековина, споне којом се преносе искуства и улепшава живот, и захвалимо књизи, која је истрајавала заједно уз човека и била ослонац у најтежим историјским тренуцима, чему и ми можемо да посведочимо.

Уколико сте љубитељ актуелних издања, нећете пропустити прилику да по најповољнијим ценама купите књиге "Опрости ми, Роуз Гоулд" и "Клуб убистава четвртком", које су проглашене светским издавачким сензацијама, или "Дамин гамбит", која и после скоро четири деценије не престаје да фасцинира читаоце.

Ако слободне тренутке проводите читајући љубавне, сензуалне романе, ваш избор ће бити нова књига непоновљиве Елоизе Џејмс ЊВојвода је само њен", или модерна бајка о савременим принцезама "Девојка која је пронашла своје срце".

Љубитељи напетих књига, карактерних ликова и непредвидиве радње одлучиће се за романе мајстора жанра, Стивена Кинга и Томаса Хариса, па ће њихов избор засигурно бити "Упориште" и "Кад јагањци утихну", а сви који се опредељују за епску фантастику искористиће прилику да комплетирају трилогију Брајана Маклелана последњим наставком "Јесења република".

Међу бестселерима који су обележили претходну годину нашла се књига домаћег аутора Миодрага Мајића "Острво пеликана", која је продата у више десетина хиљада примерака, а посебну пажњу привукла су и дела класичне српске књижевности из едиције "Трагови".

Будући да књига поставља нека од најважнијих питања која интересују човечанство, нуди одговоре и даје подстрек, наслови из жанра популарне психологије и популарне науке "Мисли о нервозној планети", "Размишљајте попут монаха" и "Божја честица" изазвали су посебно интересовање Вулканових читалаца.

Вулкан издаваштво годинама усмерава посебну пажњу на књиге за најмлађе читаоце. С њима расту, упознају свет и упуштају се у незаборавне читалачке подвиге. Забавне и едукативне Вулканчић књиге улепшаће одрастање сваком детету. Графички роман "Догмен" испуњава све критеријуме модерних младих читалаца. "Грчки митови" одушевиће мале авантуристе, а "Моја прва ризница прича о природи" и "Научите да цртате апсолутно све" помоћи ће деци да стекну и развију важна знања и вештине.

Оног тренутка када је почео да пише и бележи своја знања, човек је променио ток цивилизације. Захваљујући књигама и читању, уметност и култура повезују и превазилазе све различитости, стварајући бољу будућност за генерације које стасавају.

На време направите списак књига које желите да прочитате и будите међу првима који ће искористити специјалне погодности у петак, 23. априла. Посетите Вулканов сајт www.vulkani.rs, одаберете омиљене наслове и обогатите своју библиотеку.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА