Најновије

МИЛО ПЉУЈЕ СРБИЈУ, А ПОРОДИЦА МУ ЖИВИ У БЕОГРАДУ: Поседују више луксузних некретнина на Врачару и у центру града!

Док Ђукановић трује народ у региону причама о бујању великосрпског национализма, деца његове рођене сестре Ане Коларевић живе у српској престоници. Наследница Коларевићеве у центру има стан од 129 квадрата.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Председник Црне Горе Мило Ђукановић опет се обрушио на Србе. Међутим, у мору запаљивих изјава у којима се пљује Србија заборавио је да помене да део његове породице живи управо у Београду, где имају и луксузне некретнине. Према сазнањима Курира, деца Ане Коларевић, рођене сестре Мила Ђукановића, Емина (37) и Един Коларевић (38) живе у Београду.

Оптужбе

Ђукановић је пре два дана поручио да се ново бујање великосрпског национализма покушава адресирати Црној Гори, док је изјаве председника Србије Александра Вучића о Црној Гори оценио као „самосажаљиво пренемагање“.

- Покушајмо да се присетимо једне штете и жртве коју је црногорски национализам изазвао. Изгледа ми чудно и неразумљиво то што председник Србије себе поистовећује са Србијом, а Србију са великосрпским национализмом. Под плаштом заштите права угроженог српског народа у региону угрожава се стабилност региона - поручио је Ђукановић.

На ову његову изјаву први је реаговао Милан Кнежевић, један од лидера Демократског фронта, и то поруком на Твитеру да, уколико је Србија толико лоша, што онда не врати породицу из те земље.

- Мило, ако су Србија и Вучић такви монструми, што не склониш сестру, сестричину и остале првофамилијаше из јазбине велесрбља, него их пушташ да тугују и вену за Црном Гором по Врачару и Београду на води? Јеси ли то од туге за њима почео да пушташ бркове - написао је Кнежевић.

Емина и Един Коларевић, сестричина и сестрић председника Црне Горе, наводи извор нашег листа, већ извесно време живе у престоници Србије.

- Един Коларевић у Београду нема некретнине на своје име, док његова сестра Емина има стан на два нивоа у строгом центру града - додаје извор нашег листа.

Кo je Ана Коларевић  

Ана Ђукановић, удато Коларевић, повезивана је с фирмом „Србија никл“, која је пре неколико година била заинтересована да улаже у истраживање и експлоатацију руде никла у Србији - на подручју Тополе, Мокре Горе и Врњачке Бање. Њено име помиње се у „рајским папирима“, афери из 2017, када је из две агенције за пружање офшор услуга и пословних регистара процурило 13 милиона докумената о офшор бизнису моћних људи широм света. У тим документима наводи се да су Ана Ђукановић (Коларевић) и њен партнер Радомир Вукчевић основали две офшор компаније на Малти („Ranin Ltd“ i „Ruukki International Ltd“) које су повезане с рударском индустријом и прерадом минерала.

Према подацима из катастра, Емина Коларевић има стан од 129 метара квадратних у Улици Светозара Марковића, у делу улице који припада општини Савски венац. Како је наведено на сајту ове институције, у питању је двоетажни стан - у нивоу поткровља 1 и поткровља 2, а Коларевићева је наведена као једини власник некретнине.

Некретнина те квадратуре, на тој ексклузивној локацији, према грубим проценама, тешко да се може наћи испод 250.000 евра. Емина Коларевић је и на свом Фејсбук профилу навела да живи у Београду. Није познато да ли има бизнис у Београду, али у Подгорици, према писању тамошњих медија, има фирму „OMG Home“.

Непокретност у Београду на своје име има и Ђукановићева сестра Ана Коларевић. У питању је гаража од 12 квадрата на Врачару, у Политовој улици.

Слоба је нудио Милу да бира функцију коју жели у циљу очувања СРЈ, али се Ђукановић смртно преплашио! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА