Најновије

КО ЈЕ ИЗ ВРХА СИСТЕМА БАНДИ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ ДАВАО ПОДРШКУ? Функционер СНС поставио питање у вези са најновијим информацијама о клану Беливука!

Високи функционер СНС Владимир Ђукановић огласио се поводом најновијих сазнања након претреса викендице Вељка Беливука званог Веља Невоља у Ритопеку.

Хапшење Вељка Беливука. (Фото: Јутјуб)

- Признајем, шокиран сам снимцима заплењеног наоружања у кући коју су користили чланови групе Вељка Беливука. На снимцима се могу видети снајпери, аутоматске пушке, тромблони, усмеравајући експолозив, распраскавајуће мине... Уз обиље пиштоља, метака, пригушивача, то је заиста један озбиљан арсенал којим ни далеко озбиљније војне и полицијске формације нису наоружане.

Поставља се питање - шта ће тој групи такво наоружање? Шта су све могли да учине са тим арсеналом? Немам никакву дилему да тако нешто нису могли да набављају, а да нису унутар система имали озбиљну логистику. Да не говорим о томе да је у систему безбедности очито онај ко је био задужен да спречава овакве појаве жмурио свесно на оба ока.

Е, сад, зашто је неко овој банди давао такву врсту подршке и да ли су они били озбиљна паравојна формација која је требало да буде искоришћена у сврху некаквог насилног политичког преврата, надам се да ће истрага то утврдити. 

О пронађеним тајним собама, пролазима, па и машини за млевење меса и костију излишно је писати - закључује Ђукановић.

Шта ће бити са враћањем обавезног војног рока? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА