Најновије

Палма запретио Вучићу, овај му узвратио преко Ђанија! Ријалити се наставља

Невероватна представа се одиграва између Александра Вучића с једне и Драгана Марковића Палме и Социјалистичке партије Србије с друге стране. Након што је Мића Јовановић (готово извесно по Вучићевом налогу) поново оптужио Палму за педофилију и подвођење, градоначелник Јагодине је изјавио да би могао да изађе у јавност са детаљима о томе ко је заправо возио аутомобил у току једне саобраћајне несреће.

Палма (Фото: Јутјуб)

Алузија је јасна на несрећу код наплатне рампе Дољевац и јавну тајну да се за воланом „шкоде убице“ заправо налазио Зоран Бабић. Није Вучићу проблем да пусти Бабића низ воду, али му је проблем то што се јавно клео да Бабић није возио, јер је „видео стравичан снимак с наплатне рампе“.

Због тога, Вучић повлачи ланац Мићи и овај у недељу увече одлази на „Пинк“ да се извињава „господину Палми“. Ипак, Вучић узвраћа Палми са „Куриром“ и оркестрираним нападом на главну звезду Палминих журки – певача Ђанија.

Занимљиво, режимски таблоиди доносе ексклузиву да је „код Ђанија нађено 5 кг дроге и оружје“ и јасно га повезују са диловањем дроге јер је у Бечу ухапшен менаџер Српске кафане (извесни Црногорац Барнић) и том приликом је у кафани пронађена дрога, новац и калашњиков, а са насловнице режимског медија искаче изјава Ђанија да је заједно са Барнићем држао ресторан јер му је он велики друг и пријатељ, али да не зна чиме се бави“…

Углавном, Палмин Ђани је од данас у Вучићевим медијима означен као дилер дроге, тако да Палма никако не може да се опусти. Јасно је само да у криминалној Србији свако свакога држи у шаци…

Док мртво тужилаштво ћути и уништава Србију, политички актери себи дозвољавају да се јавно обрачунавају, уцењују и прете једни другима, док народ гледа нову врсту ријалитија. Дакле, испада да живимо у земљи где можеш и некажњено да силујеш и подводиш, потребно је само да нађеш зајднички језик и интерес са „једним човеком“.

– У Србији нема ништа случајно. Када год крене хајка преко „медија“ иза ње стоји нечија политичка порука. Али да се СНС и СПС дописују преко Н1 и опозиције, то је већ хит. И не лези враже, СПС и Палма схватили поруку. Чудан је само канал који је одабран да кажу да су схватили..

Председник СНС-а буквално прави будале од опозиције и „медија“. Службе послала поруку СПС-у преко опозиције и Н1, СПС преко Данаса казао да је схватио. Да нису схватили, службе би доставиле и доказе – написао је на „Твитеру“ лидер Доста је било Саша Радуловић, алудирајући на најаву Бранка Ружића да ће СПС подржати Вучића на председничким изборима.

Да ли ће се цела прича завршити (само) у медијима или ће нечија претња угледати и светлост дана, остаје да се види.

Рама је победио, а то не слути на добро! Отимаће Косово са свих страна, велика репресија на нашу земљу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА