Најновије

ОТКРИВЕНИ НОВИ ДЕТАЉИ МАРАДОНИНЕ СМРТИ: Спрема се оптужба за убиство, казна од 8-25 година затвора

Људи који су лечили Ел Пибеа налазе се у тешкој ситуацији после новог извештаја.

Марадона (Фото: РИА)

Неискуство и занемарени сигнали - ово је резултат додатног извештаја смрти Дијега Арманда Марадоне који ће бити достављен аргентинском тужилаштву и који ће бити објављен 3. маја!

Међутим, тамошњи лист "TN Noticias"  имао је увид у списе који су издали судски лекари и који у још тежи положај стављају Марадониног доктора Леополда Лукеа и Агустине Косачо.

Аргентинска Влада је била иницијатор доданог вештачења Марадонине смрти која је наступила у новембру прошле године, а извештај каже да је "Ел Пибе" умро од срца и хроничних проблема које је имао са бубрезима и јетром.

Међутим, "на душу" доктора који су лечили Марадону (Луке и Агустина) ставља се занемаривање пацијента у процесу опоравка и његе - што је додатно утицало на нагло здравствено погоршање и смрт.

Марадонина вила није била довољно припремљена за његов опоравак после операције главе и због неадекватних провера и контрола лекара нико није схватио да његово срце не ради како би требало.

У светлу нових извештаја, аргентински медији пишу да би лекари могли да буду оптужени за убиство из нехата и да им прети затворска казна у трајању од осам до 25 година.

Просинечки открио како је створена славна генерација 1991! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА