Најновије

ПРЕМИНУО НАЈПОЗНАТИЈИ ЧОВЕК НА ИНТЕРНЕТУ: Све нас је довео до смеха до суза (ВИДЕО)

У Шпанији је у 65. години преминуо популарни глумац и комичар Хуан Хоја Борха, којег скоро сваки корисник интернета познаје по његовом урнебесном смеху, а у својој земљи је познат под надимком El Risitas (кикотање).

Свећа (Фото: Pixabay)

Борја је постао невероватно популаран и препознатљив 2015. године, када су одломак из његовог интервјуа почели да објављују уз заразан смех на Јутјубу, титлујући га на врло различите теме, од свакодневних до политичких.

Шпанац је имао проблеме са крвним судовима, који су се погоршали ове године. Био је хоспитализован, а корисници интернета који су сазнали за болест свог омиљеног јунака прикупили су хиљаде евра за лечење.

Пре своје смрти, уметник се захвалио свима на помоћи и подршци.

Током свог живота, Хуан Хоја Борха успео је да уради буквално све: од кувања до истовара врећа цемента.

У врло оригиналном видео запису, који је постао основа за хиљаде пародија и мимова, Борха прича причу из свог живота. Када је радио као перач судова на плажи, преко ноћи је намочио 20 прљавих шерпи у мору након припреме паеље, али ујутру је открио да су све, осим једне, однели.

Препознатљив је постао због специфичног смеха, захваљујући којем је и добио надимак. Прошлог лета Хуан Борха претрпео је ампутацију ноге због васкуларних проблема. Узрок његове смрти била је компликација након ове операције.

Како је завршен процес против Петера Хандкеа, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА