Најновије

ОВА КАП ПРЕЛИВА ЧАШУ: Убијено дете у Донбасу

Украјинске снаге су из дрона испустиле бомбу на насељено место Александровскоје у ДНР, која је убила шестогодишњег дечака, саопштила је Народна милиција ДНР, преносе локални медији.

Донбас (Фото: јутјуб)

'’У том тренутку у дворишту су била два цивила. Као резултат криминалних радњи украјинских милитаната, дете рођено 2016. године је убијено, а локална становница, рођена 1954. године, задобила је ране степена тежине, пребачена је у болницу, где јој обезбеђена сва неопходна медицинска нега'’, наведено је у саопштењу НМ ДНР.

Ратни репортер и војни стручњак из пројекта WarGonzo је такође коментарисао овај догађај.

„Дете је имало 6 година. Експлозивна направа бачена је са дрона Оружаних снага Украјине. Највероватније говоримо о изградњи занатске производње, коју Украјинци активно користе последњих пар година.

Међутим, без обзира на квалитет дрона, очигледно је да било којим таквим нападом управља оператор, на основу слике примљене са дрона у онлајн режиму.

Немогуће је помешати шестогодишње дете са војником, чак и са сиромашном оптиком. То сугерише да су официри Оружаних снага Украјине намерно наредили убијање деце “.

Какво се ново крвопролиће спрема, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА