Најновије

"ПРОТИВ ВЛАДЕ РАДИ НАЈВИШЕ КРИВОКАПИЋ!" Мандић жестоко осудио покушај смене министра Лепосавића

Демократски фронт (ДФ) неће подржати разрешење министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, потврдио је данас председник Нове српске демократије (НСД) и један од лидера тог савеза Андрија Мандић.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

Премијер Здравко Кривокапић рекао је раније данас да је покренуо опозив министра Лепосавића и то у дану када је почело потписивање петиције за смену мистра правде, коју је покренуло више опозиционих странака и покрета, а због његове изјаве о Сребреници.

- Демократски фронт је подржао владу 4. децембра. Та влада је имала нашу подршку. Демократски фронт ће следити вољу гласача. Мислимо да није добро да се расправља између министра Лепосавића и премијера - истакао је Мандић на конференцији за медије у Скупштини након састанка лидера парламентарне већине.

Он је казао да су чврсто одлучили да ураде оно што су од њих тражили гласачи.

- Смењен је тоталитарни режим. Црну Гору је задесила политичка криза, тога има и у Влади. Ми, партије парлментарне већине, смо одлучили да то решимо. Имаћемо вело брзо нови састанак на којем ћемо имати конкретне предоге. Данас је била добра атмосфера, једна сарадња која обећава да ће се преточити у конкретне предлоге. Расправљали смо о темама демонтирања режима - истакао је Мандић.

Један од лидера Демократског фронта је рекао и да многи из бившег режима и даље урушавају систем.

- Обећевамо им да се нећемо враћати у прошлост без обзира на изазове и проблеме - рекао је Мандић.

Председник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера ДФ Милан Кнежевић рекао је да против владе ради највише премијер Здравко Кривокапић.

- Он је довео Владу у кризу. Мени је веома симптоматично да се све дешава под активностима партиотских снага. Боље је да је Кривокапић сменио оне министре који су гласали за ДПС - рекао је Кнежевић.

Русија се враћа у преговоре о Косову! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА