Најновије

И Вучић је бојкоташ, не признаје сопствене изборе! (ВИДЕО)

Како је показала емисија на ТВ Пинк у којој је код Срђана Предојевића гостовао Александар Вучић, напредњачки лидер је или дементан, те је заборавио да су прошле године одржани избори у јуну или је и он свестан да су ти избори били нелегитимни и нерегуларни, те их и не признаје за стварне. Став Вучића који је исказао само потврђује колико су странке које су биле за бојкот таквих избора биле у праву.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

- Говорили су и прошле године када смо давали оне хеликоптер паре од по 100 евра сваком становнику Србије. Јесу ли рекли биће избори? Је л' тако било, Срђане? Па, је л' тако било? Па, јесу ли били неки избори? - упитао је Александар Вучић на општу неверицу јавности да ли је озбиљан или је у питању нека шала коју само он разуме, а уз "гласно ћутање" водитеља емисије, Срђана Предојевића.

На све је већ навикла српска јавност, али да први човек у држави негира да су прошле године одржани избори, то је већ новина у политичкој пракси да се поричу неке ноторне и општепознате ствари.

Шта је мотивисало напредњачког лидера да негира прошлогодишње изборе ствар је око које се спекулише сада. 

Треба подсетити да је само пар дана након јунских избора 2020. које је вечински део опозиције бојкотовао, Вучић за 2022. годину већ заказао нове, ванредне парламентарне изборе. Свестан да Скупштина без опозиције не поседује никакав легитимитет, да руши слику о Србији какву жели да пошаље свету, лидер напредњака их је, изгледа, потиснуо из свести и жели да их што пре заборави. Зато и негира њихово одржавање.

Тиме је и Вучић, на неки начин, постао бојкоташ, јер не призанаје стање проистекло из њихових резултата.

Овакво понашање Вучића није прошло незапажено да друштвеним мрежама.

Шта нас ново чека од Александра Вучића, какав нови бисер ће да избаци, остаје нам да видимо. А бојкот опозиција може да прослави ову малу победу, јер је и сам лидер СНС признао колико су били у праву.

Амери провоцирају сукоб Русије и Турске на Црном мору Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА