Најновије

ЧУЈТЕ СРБИ, СПРЕМА СЕ ТЕРОР! Лончар најавио обавезну вакцинацију!

БЕОГРАД - Министар здравља Златибор Лончар навео је и да се размишља о обавезној вакцинацији против ковида-19, те указао да је то предлог струке.

Златибор Лончар, звани др Смрт (фото: Јутјуб)

"Око тога се слажемо. То је предлог струке и радићемо на томе да то буде и код нас", рекао је Лончар.

Најмањи одзив за вакцинацију је у општинама Мерошина, Тутин, Жагубица, као и у Новом Пазару, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар и поручује да ће се више причати са људима из тих подручја, како би се охрабрили и едуковали о значају имунизације.

"Послаћемо тамо стручне људе да одрже предавања, ићи ће и људи из Министарства здравља, из Батута… Ићи ћемо до сваког колектива, сваке фабрике како би добили одговоре на све дилеме, мислим да је то решење", рекао је Лончар новинарима после састанка са студентима поводом Светског дана здравља.

Навео је да је одличан одзив за имунизацију у Куршумлији, Рашкој и додао да људи са Косова и Метохије долазе организовано на вакцинацију, те да је за сада добар одзив. Лончар каже и да се ради на вакцинацији у руралним срединама и да је сваки дан све више мобилних екипа.

Како је рекао, само у току јучерашњег поподнева Београд је имао 1.400 вакцинисаних без заказивања.

"Ту очекујемо велики број. Спремили смо додатне екипе у домовима здравља и сигуран сам да ће бити велики број", поручио је Лончар. Он је одговарајући на питање новинара о пацијентима који немају ковид, а чије стање захтева болничко лечење, рекао да они од почетка епидемије доста трпе и истакао да се држава труди на све начине да им помогне.

"Трудимо се да им на све начине помогнемо. Тренутно имају приоритет сви хитни случајеви и онколошки пацијенти", рекао је Лончар.

А у ком је тренутку Вучић разоткрио своје намере да нас све присилно вакцинише, читајте ОВДЕ.

Извор: Курир.рс/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА