Најновије

"ПРВО ДА ОДЕТЕ КОД КАРДИОЛОГА" Др Шеклер открива колико је корона заправо опасна болест

Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да је истраживање у Немачкој показало да 78 одсто људи који су прележали ковид-19 има оштећење срчаног мишића, а да је чак 30 одсто оштећења која захтевају терапију.

Миланко Шеклер. (Фото: Јутјуб)

Шеклер, који је вирусолог у Ветеринарском институту у Краљеву, је за телевизију Хепи рекао да је на основу тога "јасно да је један од органа који трпе од корене и срчани мишић", поводом најновијих навода да "корона није респираторна него кардиоваскуларна болест".

- Они који су прележали корону треба прво да оду код кардиолога а не да крену са неким јачим физичким активностима - препоручио је Шеклер.

На питање да ли има доказа да вакцину против корона вируса могу да приме и труднице, у другом и трећем триместру трудноће, Шеклер је указао да је до таквих сазнања дошла компанија "Фајзер", на основу података из Израела, где је спроведена масовна вакцинација.

- Фајзер је на основу огромног броја вакцинација установио да никаквих последица нема на труднице - рекао је Шеклер. Додао је да оно што се зна јесте да од ковид-19 обољевају и труднице, да имају тешке клиничке слике и да се често дешавају абортуси, због чега је препорука да они који планирају децу треба да се пре тога вакцинишу јер "тако решавају све проблеме".

Модификована ракета А-120 носи име команданта кога су убили Израелци! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА