Најновије

Ако Станковић оде, враћа се Милојевић?!

Црвена звезда очекује да Дејан Станковић остане и наредне сезоне, али ако се, ипак, догоди да он каже "си" Сампдорији, шампион Србије има спремно решење - повратак Владана Милојевића!

Милојевић (Фото: Јутјуб)

Звездин Супермен, "Кларк Кент" је пре извесног времена завршио мисију у Саудијској Арабији и углавном се позиционирао у Грчкој као евентуално решење за клупе АЕК-а и Панатинаикоса (отпуштен тренер Болоњи). Међутим, оба клуба из Атине су благо демантовала те медијске гласине истичући да немају новца за тако скупе пројекте и тренера који зарађује три пута више од њихове платежне моћи.

Милојевић је без клуба, сигурно је да се одморио од Звезде, али на позив из Љутице Богдана не може да буде имун. Једноставно је, Милоје ће увек бити ту за Звезду, а поготово сада кад се спрема благо реновирање тима и нови напад на Лигу шампиона. Александар Драговић је близу потписа, Милуновић је далеко ближи останку од кад је Звезда схватила да јој је неопходан, чак ни долазак Александра Коларова није сан... 

А, шта се променило кад је Дејан Станковић од изјаве "остајем да наставимо са успесима" после тријумфа над Војводином, за неколико дана стигао до тога да опет размишља да се врати у Италију? Није Сампдорија доставила понуду која се не одбија, већ се догодио Рад. И навијачи Црвене звезде. Шта се догађало на полувремену и после меча који се завршио 2:2, ко је улазио у свлачионицу, шта је изречено, ко је љут, а ко увређен, знају они који су тамо били. 

Производ је да вест која долази из Италије да би Станковић могао да преузме Сампдорију није нетачна. Тренер црвено-белих сигурно ништа неће причати, ни сећи до 25. маја и финала Купа Србије. А, дан после тога Звезда и он су за столом.

Колико голова је Звезди потребно да сруши рекорд Партизана стар 21 годину прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА