Најновије

ВУЧИЋ ЛАЖЕ: Потписаће закон о хомосексуалним браковима, исто као и два друга закона! (ВИДЕО)

Александар Вучић лаже када каже да неће потписати закон о истополним браковима. Он га може вратити једном, али ако га Скупштина поново изгласа, то више не може учинити. Или ће га оставити да буде усвојен након избора наредне године, поручио је Бошко Обрадовић, председник покрета Двери гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст у којој је позвао на породичну шетњу 15. маја у 15 часова испред Скупштине Србије.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Упитан да ли је приметио да Вучић није рекао да неће потписати друга два предложена закона, онај о родној равноправности, као и измене закона о забрани дискриминације, казао је да је то добро запажање.

- Они ће на мала врата увести ова два закона, која су можда чак и гора од закона о истополним заједницама. Оба та закона су већ у скупштинској процедури и оба су подједнако спорна као закон о истополним заједницама, а сва три закона су антиуставна, антихришћанска и антипородична – истакао је Обрадовић

Како је рекао, нико ко мисли својом главом не може да поверује било ком Вучићевом обећању. 

- Ових девет година обележене су безбројним лажним предизборним обећањима и преварама, тако да то што је рекао да он неће потписати, једноставно не значи ништа – казао је он.

Нагласио је да ЛГБТ заједница не жели да решава њихове проблеме, већ „да наметне своју дефиницију брака и породице“ и уведу нам „извитоперени начин живота, који је против наше традиције“.

Такође је рекао да су „Вучићеви блиски пријатељи хомосексуалци“.  

Говорећи о економији и корупцији, он је подсетио да „нико никада није одговрао за уништена предузећа, банке, индустријске комбинате и распродату државу, кршење устава, издају Косова и Метохије…“.

- Ако не уведемо такву врсту политичке одговорности сада, онда мислим  да ће народ потпуно изгубити наду и веру у политику и политичаре. Ја сам неко ко није био на власти, ко нема афере, ко није уплетен у корупцију, и имамо јасан програм очувања КиМ, стављања породице на прво место, економског и еколошког патриотизма и мислим да би тај програм подржала већина грађана Србије – рекао је он. 

Он је казао да подржава то што ће се Шапићев СПАС утопити у напредњачки табор. 

- Сви они треба да уђу у СНС, не само Шапић. Ја не знам шта чекају Шешељ, Чеда и Чанак – запитао се Обрадовић.

Како је рекао, бројни сценарији смене власти су могући, па тако и онај да народ изађе на улицу и преузме власт. 

- Овакав зулум се више трпети не може, али ствари ће се преокренути и они ће одговарати за пљачку. Грађани су жедни правде – поручио је лидер Двери. 

Он је рекао да је Мило Ђукановић створио СНС, јер је Вучића повезао са Цанетом Суботићем, који је био први финансијер те странке.

- Ђукановић много зна о Вучићу и зато овај мора да ћути – закључује Обрадовић. 

О скандалу на састанку МУП-а прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА