Најновије

Москва ће развијати Српско-руски хуманитарни центар у Нишу

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се у Москви са министром за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода Јевгенијем Зиничевим, саопштено је из МУП-а Србије.

МЧС (Фото: РИА Новости)

Зиничев је истакао да је Министарство за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода (МЧС) Русије увек спремно да подели искуства која представљају интерес за српску страну. Поручио је да ће МЧС и даље развијати Српско-руски хуманитарни центар у Нишу који је највећа и јединствена институција тог типа на Балкану.

„Министар Зиничев је био уз Србију у тешким тренуцима. Када год је било тешко, када год су нам претиле хуманитарне катастрофе Министарство за ванредне ситуације Руске Федерације било је ту за нас, баш као и особље Српско-руског хуманитарног центра у Нишу“, рекао је Вулин.

Договорили смо се и да у нашу земљу дођу стручњаци Министарства за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода и провере колико су наше зграде отпорне на земљотресе, изјавио је Вулин.

Шта је руски амбасадор рекао о наводима Чедомира Јовановића, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА