Најновије

ОШТАР ОДГОВОР РУСКОГ АМБАСАДОРА: Боцан-Харченко реаговао на тврдње Јовановића да су му руски агенти дрогирали ћерку

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић изнео је оптужбу да су руски агенти покушали да му дрогирају ћерку.

Александар Боцан-Харченко. (Фото: Јутјуб)

Амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко није желео да коментарише тврдње лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића да су "руски агенти" покушали да подметну дрогу његовој ћерки.

- Дуго нисмо читали такве злонамерне измишљотине. Њихова потпуна апсурдност је очигледна свима који здраво расуђују и не заслужује никакве коментаре - рекао је кратко Боцан-Харченко поводом тврдњи лидера ЛДП-а да су непознати људи са руским дипломатским пасошима сипали дрогу у пиће његове ћерке.

Претходно је Јовановић навео да је отказао своју пратњу зато што је његовој деци укинуто обезбеђење, а објашњавајући зашто је то неопходно испричао шта се наводно догодило његовој ћерки 2019. године.

Лидер ЛДП-а тврди да су његовој ћерки у Тржном центру "Ушће" непознати људи сипали неки прах у сок и терали је да га попије, а кад је дошла полиција тројица мушкараца извадили су наводно руске дипломатске пасоше. 

- Затим је по њих дошао неко из руске амбасаде и извео их - тврди Јовановић и наводи да је касније утврђено да је прах који су сипали у сок уствари дрога МДМА.

Јовановићу је иначе обезбеђење додељено још 2001.године, а у међувремену свако његово дете је добијало пратњу јер је процена била да је то неопходно из безбедносних разлога.

Бајден укинуо неколико Трампових уредби! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА