Најновије

БОКАН: Руси су алфа и омега за косовско питање! (ВИДЕО)

Рат између Израела и Палестине неће бити решен мирним путем, већ победом једне од зараћених страна сматра Драгослав Бокан, председник Института за националну стратегију.

Бокан (Фото: Јутјуб)

Он је током емисије „Тема К9“ која се емитује на јутјуб каналу Хелм-каст и новосадској телевизији „Канал 9“ рекао да он има сентимент према Изрелској држави. Чињеницу да је рат почео на светој земљи кратко након хришћанског празника ускрс, Бокан је прокоментарисао: „ Ниједна ни друга група немају са Христом и васкрсењем превише везе, јер су изабрали неке друге путеве духовности. То што они живе на светjо земљи нема превише везе са оним како ми обитавамо на светој земљи“. Рекао је и да је то врста рата какви су вођени у средњем веку, као  и да је то  разлог зашто на западу тај рат нико не разуме. Рекао је и да Палестина свакако може да рачуна на подршку коалиције земаља којима управља левица. –То су земље које иначе подржавају побуњене народе народе без државних граница попут Палестине, рекао је Бокан додавши да ће земље попут Америке бит свакако на страни Израела независно шта се на терену заиста дешава. Бокан је рекао да ће тај рат свакако бити решен победом једне стране, јер ни Израел који има атомске бомбе богату и мођну државу, неће бити у ситуацији да закључи трајни мир. Палестинци и њихови савезници неће прихватити мир какав Израелу одговара и то ће на крају бити решено победом једне од страна.

Током емисије, Бокан је рекао и да су  пети октобар организовале стране службе. „Ми смо мислили да ми рушимо Милошевића јер нама неваља, а уствари смо Милошевића рушили јер је то неком другом одговарало, казао је Бокан. Истичући да су стране службе организовале и управљале петоoкоктобарским променама. Он је рекао и да Руси морају бити на опрезу јер запад Путну такође спрема пети октобар.   

Руска снаге кренуле према јерменској граници, Азербејџан се мора зауставити! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА