Најновије

СТЕФАНОВИЋ УПУТИО ПИТАЊА ВУЧИЋУ: Макрон је лажов, олош, партнер или пријатељ!?

Данас је Александар Вучић наставио свој вербални рат против света у нади да ће поново кроз сукобе и изолацију сачувати своју власт, изјавио је Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде.
Борко Стефановић / Скриншот

Борко Стефановић / Скриншот

Након Вучићеве данашње изјаве да ће Србија убудуће имати само партнере и пријатеље, поставља се питање да ли је 12 авиона Рафал прошле недеље купио од партнера председника Макрона или од пријатеља, како нам је рекао, пита Стефановић у писаној изјави.

Како је могуће да напредњачка дипломатија, која је доживела колапс на сваком питању, све време тврди да никад оволико пријатеља нисмо имали и да побеђујемо са пет нула, а истовремено Косово улази у Савет Европе након пристанка Вучића на План у Охриду и тачку 4 која то директно омогућава, такође пита заменик председника ССП.

„Како је могуће да авионе Рафал купујемо за три милијарде евра, које немамо, од оних који, како каже Вучић, јесу лажови и олош који уништава Србију и како ћемо обучавати наше пилоте, а први пут, за летење на западним ловцима? Каква је то трговина са Француском која остаје на истој страни притиска на Вучића око Бањске, слободних избора и резолуције о Сребреници са осталим партнерима у Европи и САД, кроз тужни покушај Вучића да завади Берлин и Париз око њега?“, наводи се у низу у Стефановићевој изјави.

„На ова питања нема одговора јер напредњаци и немају никакву стратегију, план и наступ који би заиста заштитио наше националне и државне интересе, већ само потребу да сачувају власт и даљу крађу грађана Србије“, закључује Борко Стефановић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио “унуцима нациста и припадника Ханџар дивизије”

Извор: Данас / Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА