Најновије

Мирјана Анђелковић Лукић: Морамо се бранити свим средствима од пакла Рио Тинта (ВИДЕО)

Мирјана Ђукић Анђелковић, је на самом почетку емисије, јасно ставила до знања да је Рио Тинто, компанија глобалистичке интернационале. Бескрупулозни, брутални и криминални рад ове компаније огледа се у чињеници, да ће њена експлоатација литијума и следствено томе, руде – јадарит, довести до природне катастрофе каква није задесила Србију, још од бомбардовања НАТО пакта.

Мирјана Ђукић Анђелковић (Фото: Јутјуб)

Као врхунски технолог, госпођа Анђелковић Ђукић, навела је низ конкретних примера, од којих ћемо издвојити јаловину/отпад, која настаје током процеса екстаковања у руднику, који ће се сместити у објекте величине 2км x 400 м , као и стварање слане воде чије штетне ефекте, нико од надлежних није хтео ни да објасни.

Она је такође говорила о случају „Сурдулица“ где фирма – Кнауф инсулатион – у процесу прављења камених плоча, прави огромне количине формалдехида који се испушта у ваздух а који је високо канцорогена супстанца.

О томе, зашто гђа. Андјелковић Ђукић, сматра да је Рио Тинто, дословце компанија „из пакла“, и зашто је Држава дозволила погром Западне Србије, погледајте у нашем интервјуу.

Неизвесна судбина Северног тока 2. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Хелм Каст

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА