Најновије

ПРИЗОР КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА: Зликовац се пакосно смешка док терористи ОВК нападају војнике код карауле на Кошарама! (ВИДЕО)

Међу многобројним снимцима који сведоче о зверствима терористичке Ослободилачке војске Косова на Јутјуб каналу ФМ Имагес Албаниа налази се и снимак Агима Чекуа на Кошарама.

Терористи ОВК. (Фото: Јутјуб)

На снимку се виде припадници ОВК како посматрају бомбардоване српске положаје на Проклетијама.

Међу терористима ОВК налази се и Агим Чеку који уз смех за камеру потврђује да се на положајима са којих се уздиже дим налазе Срби.

Подсетимо, наду да ће 22 године после битке на Кошарама бити пронађени посмртни остаци наших војника јуче су дала два снимка на којима се виде њихова тела и документа, али и припадници терористичке Ослободилачке војске Косова који их закопавају.

Јавност је узнемирена снимцима који су се појавили, а тимови из Србије требало би према најавама председника Комисије за нестала лица Владе Србије Вељка Одаловића ускоро да добију дозволу за ископавање потенцијалних гробница.

Међу 1.693 несталих на Косову и Метохији налази се и шест војника који су се храбро супротставили албанским терористима и НАТО на чувеној караули.

Статусна конференција против вођа ОВК

Пред Специјализованим већима Косова у Хагу данас је иначе почела нова статусна конференција у процесу против некадашњег главног команданта ОВК и председника лажне државе Косова Хашима Тачија и још тројице шефова те паравојске оптужених за низ ратних злочина на Косову и Метохији.

Оптужени не присуствују конференцији у судници већ је прате путем видео линка из притворске јединице у Хагу. Путем видео линка у конференцији су учествују и њихови браниоци.

На конференцији се тужилаштво и одбрана изјашњавају о току обелодањивања доказа и истрага које су у току. Јавна редигована опужница биће преведена до средине јуна.

Израелске снаге систематски гађале мреже тунела Хамаса, испаљено више од 120 пројектила! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА