Најновије

НИСУ ПОБЕДИЛЕ, АЛИ СУ ОСВОЈИЛЕ ЕВРОПУ! Ураганке залуделе све медије и јутјубере, само о њима се пише и прича!

О чланицама групе Hurricane Ксенији Кнежевић, Сањи Вучић и Ивани Николић, које су браниле боје Србије на овогодишњој Евровизији у Ротердаму, бруји цео свет. Планетарно познати инфлуенсери се на интернету утркују ко ће представити бољи клип о њима, а америчког јутјубера Џејмса Браја су залуделе. Њега прати више од пола милиона пратилаца, а он је до детаља објаснио и због чега мисли да су девојке из Србије биле најбоље на овој музичкој манифестацији.

Hurricane. (Фото: Јутјуб)

- Моја омиљена група из Србије. Њихов стајлинг је очаравајући. Сања вреди да буде на насловној страни најтиражнијег часописа, а тек како пева. Њихова песма никада неће застарити. Толико је добра. Научио сам рефрен песме. Ово је најбољи перформанс који је икада постојао на оваквом такмичењу. Изгледају као најлепша бића на планети. Стално причам о њиховим аутфитима јер сваки пут када наступају имају различиту тему, а на Евровизији је најбоље. Све што су радиле превише је добро - рекао је, између осталог, овај јутјубер, а са њим су се у коментарима сложиле и његове колеге из других земаља.

Иначе, и медији из Европе били су заинтересовани за разговор са нашим девојкама. Ксенија Кнежевић открила је у разговору за турски лист Гунајдин да откида за презгодним Турчином, глумцем Џаном Јаманом, који, на жалост свих припадница лепшег пола, ужива у љубави са италијанском спортском новинарком Дилетом Леотом. Упознали смо га у серији "Сањалица" и нема жене која је остала имуна на његов изглед, па тако и Ксенија, која би, како је испричала у интервјуу, све оставила због њега! - Још нисам имала прилику да одем у Истанбул, али када гледам турске серије, заиста ми се допадају знаменитости које тамо видим. Желим да посетим Истанбул и тамо упознам Џана Јамана. Његову серију гледамо у Србији. Толико је леп човек, оставила бих све и отишла било где због њега - рекла је Ксенија. Девојке су пресрећне због резултата који су постигле, а песмом "Локо локо" ујединиле су цео регион.

Најуспешније земље на Евровизији!

За 66 година, колико траје Песма Евровизије, многи се нису никада попели на евровизијски трон, неке земље су победиле само једном, док су неке најбољу песму Старог континента имале више пута. Земље које су биле најуспешније на европском музичком фестивалу су: Ирска - седам победа, Шведска - шест победа, Велика Британија - пет победа, исто колико имају и Француска, Луксембург и Холандија.

Сви коментаришу шта је Јована Јеремић обукла за емисију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА