Најновије

ФРАНЦУСКИ НОБЕЛОВАЦ: Масовна вакцинација је кобна грешка, ствара нове варијанте короне

Француски виролог и добитник Нобелове награде Лик Монтањије назвао је масовну вакцинацију против коронавируса током пандемије „незамисливом“ и историјском грешком која „ствара варијанте“ и која доводи до смрти од те болести.

Лик Монтањије (Фото: Правда)

То је огромна, неприхватљива грешка “, рекао је  Монтањије у интервјуу који је јуче објавила РАИР фондација САД. – Историјске књиге ће то показати, јер је вакцинација та која ствара варијанте.

Многи епидемиолози то знају и „ћуте“ о проблему познатом као „ојачање зависно од антитела“, рекао је Монтагниер.
 
„Антитела произведена од вируса омогућавају да се инфекција интензивира“, рекао је он.
 
Иако се варијанте вируса могу појавити природно,  Монтањије је рекао да вакцинација води процес. „Шта ради вирус?“ Да ли умире или проналази друго решење? “
 
„Јасно је да су нове варијанте настале селекцијом путем антитела за вакцинацију.
 
Вакцинација током пандемије је „незамислива“ и узрокује смрт, рекао је добитник Нобелове награде за медицинско откриће 2008. године.

„Смрти прате вакцинацију“

„Нове варијанте су производ и резултат вакцинације. „То видите у свакој земљи, то је исто: у свакој земљи смрт прате вакцинацију“, рекао је.
 
Видео објављен прошле недеље на Јутјубу користи податке Института за здравствене метрице и процену Универзитета у Вашингтону за илустрацију скокова смртности у бројним земљама широм света након увођења КОВИД вакцинације, што потврђује запажање француског нобеловца.


 
Он је указао на податке Светске здравствене организације (СЗО), који показују да је од увођења вакцина у јануару, „експлодирала“ нова контаминација инфекцијама, заједно са смртним случајевима, „посебно међу младима“.
 
„Да, слажем се“, рекао је Монтагниер, професор на шангајском универзитету Јиао Тонг, „са тромбозом итд.“
 
Тромбоза – или крвни угрушци – су неочекивани проблем нових вакцина против коронавируса и узрок повлачења вакцине против АстраЗенеке у неколико земаља. Канадска шефица јавног здравства Тереза Там рекла је на конференцији за новинаре  да сада постоји 21 потврђени случај тромботичке тромбоцитопеније изазване вакцином, укључујући три жене које су умрле од поремећаја згрушавања крви потенцијално повезане са вакцином АстраЗенека, а још 13 је под истрагом.

Продорни случајеви

Монтањије је рекао да тренутно спроводи истраживање са онима који су се заразили коронавирусом након пријема вакцине. Центри за контролу и превенцију болести известили су у априлу да је примио 5.800 извештаја о људима који су „примили“ КОВИД након вакцинације, укључујући 396 људи којима је била потребна хоспитализација и 74 пацијента који су умрли.

„Показаћу вам да вакцине стварају варијанте отпорне на вакцине“, рекао је Монтањије.

Корона вирус направљен у лабораторији 

Познати француски виролог је у априлу 2020. године француској телевизијској станици рекао да верује да је САРС-КоВ2, нови пандемијски коронавирус, направљен у лабораторији. „Присуство елемената ХИВ-а и клица маларије у геному коронавируса врло је сумњиво и карактеристике вируса нису могле настати природним путем“, рекао је он.
 
Иако су га француски стручњаци исмевали због његове „теорије завере која није повезана са стварном науком“,  Монтањије је у јулу 2020. објавио рад у којем подржава своје тврдње да нови коронавирус мора да потиче из експеримента са људима у лабораторији – теорије која се недавно појавила и тренутно се сматра највероватнијим пореклом вируса.
 
Лик Монтањије (франц. Luc Montagnier; Шабри, 18. август 1932.) је француски виролог, добитник Нобелове награде за физиологију и медицину 2008. Године 1983. изоловао је ХИВ вирус и назвао га је LAV (енгл. lymphadenopathy-associated virus), јер је у почетку овај вирус уско повезиван са лимфним системом. Монтање је 1990. изнео тврдњу да ХИВ вирус не може сам да изазове сиду, већ да је потребно присуство кофактора за који је он веровао да је микоплазма.

Кад долази до попуштања мера у Србији прочитајте ОВДЕ.

Извор:  logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА