Најновије

"Вучић сигурно потписује косовску независност" (ФОТО/ВИДЕО)

Бићу апсолутно под највећим притиском, проказан и жигосан, али одмах да вам кажем - нећу да потпишем признање независног Косова - рекао је на седници ГО СНС, Александар Вучић, додавши да мора да учествује у дијалогу са Приштином, али и да жели компромис.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Међутим, за некадашњег в.д. градоначелника Београда и функционера Демократске странке, Зорана Алимпића, који поучен досадашњим искуством са изјавама Вучића, који је својевремено тврдио да се неће кандидовати за председника Србије, па је то на крају ипак учинио, Вучићеве речи са седнице ГО СНС су знак да ће урадити супротно.

Potpisuje, sigurno.

Posted by Zoran Alimpic on Saturday, May 29, 2021

- Потписује, сигурно - кратко је прокоментарисао Алимпић на Фејсбуку.

На то указује и кључна реч која се стално провлачи кроз Вучићеве изјаве о Косову "компромис". Иако нико у Србији, сем Вучића, не зна шта би био компромис по питању решења косовског проблема, а он га не саопштава, шта год он на крају био, Вучић ће потписати.

Дакле, ако се јасно зна став косовских Албанаца, али и Вучићевих најближих светских пријатеља, о косовском питању, онда би и компромис, како ће то Вучић да представи српској јавности, свакако укључио независност јужне српске покрајине.

Очигледно је да Вучићу истиче време, али и кредит код најутицајнијих представника међународне заједнице, који су му дали поверење да стави тачку на косовски проблем, зато је изузетно нервозан и понавља полуистине и лажи како је бивша власт крива за стање на Косову, а заправо припрема јавност за оно на шта Алимпић указује.

Овако су грађани Београда одговорили на анкетно питање нашег портала "Да ли це Александар Вучић признати независност Косова у Америци?"

Амери чекају одобрење свог председника, све је спремно за напад! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА