Најновије

ДОК СЕ ЦРНА ГОРА "ДАВИ" У ДУГОВИМА, МИЛО СЕ БАХАТИ У ДУБАИЈУ: За испијање вискија потрошио 6.500 евра!

Неколико дана пред локалне изборе у Херцег Новом, у овом граду се појавио и председник Демократске партије социјалиста и председник Црне Горе, Мило Ђукановић. Он је, заједно бившим министром пољопривреде, Петром Ивановићем, као и бившим министром спорта Николом Јановићем, али и припадницима обезбјеђења, прошетао шеталишем на градском пристаништу Шквер.

Мило Ђукановић. (Фото: predsjednik.me)

Подсетимо, недавно се, на велико изненађење Подгоричана, појавио у шетњи.

Међутим, касно се председник Ђукановић сетио свог народа од кога се одавно отуђио и чије проблеме више не може ни да разуме. Његова реалност у којој већ годинама живи је далеко од Црне Горе и далеко од њеног обичног грађанина. Реалност председника Ђукановића је на егзотичним дестинацијама на једној од којих је пре мање од месец дана потрошио 27.000 дирхама (око 6.500 евра) само на испијање Macallan вискија у private members’ club (ВИП клуб за специјалне госте). Годишња чланарина којом се добија само прилика да се уђе у овакве клубове кошта 30.000 дирхама (преко 7.000 евра).

Било да је то Artz клуб или Clap или ресторан Cipriani, то су места где је председнику Црне Горе комфорно и где је свој на своме.

И даље уверава своје бизнис партнере да ће се повратити и поново зауздати целу Црну Гору, те обезбедити "стабилност" за њихове пословне комбинације. И даље, наравно, обећава црногорске пасоше белосветским бизнисменима оваквог и онаквог профила.

Бивши ватерполиста Партизана и Звезде вређао Србе и уринирао по цркви! Више о томе ОВДЕ.

Извор: radiojadran. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА