Најновије

Не пропустите најбоље филмске премијере у мају: "Тихо место 2", "Жив човек", "До краја"...

Сви смо се ужелели одлазака у биоскоп а мај је идеалан месец да се вратимо у биоскопске сале. Тарамаунт филм нам доноси најбоље светске хитове, чије нас премијере очекују у мају.

Фото-Промо

"Велики повратници" - У биоскопима од 6.маја 2021.
Продуцент Макс Барбер дугује новац шефу мафије Реџију Фонтејну након што његов најновији филм доживи фијаско. Са својим животом на коцки, Макс продуцира нови филм, не би ли притом убио главног глумца при извођењу неке од вратоломија а потом узео новац од осигурања. Али када Макс изабере Дјука Монтану, он не очекује да ће стари пијанац процветати јер се нашао опет испред камере. Не могавши да убије Дјука у обичној филмској вратоломији, Макс га ставља у све опасније ситуације. И док Дјук преживљава вратоломију за вратоломијом, Макс успева да сними најбољи филм у својој каријери.

"До краја" - У биоскопима од 13. маја 2021.

Банка Шпаније је као ниједна друга. Апсолутно непробојна банка. Банка коју нико никада није могао опљачкати. Нема нацрта. Нема мапа. Нема података о инжењерском систему трезора. То је апсолутна мистерија. Уз то, шеф обезбеђења свирепо чува банку као да му живот зависи од тога. Овај узбудљиви изазов разбуктава знатижељу Тома, генија одлучног да научи тајне трезора и уђе у дубине банке.

Циљ је давно изгубљено благо које ће се у банци држати само десет дана. Тим предвођен харизматичним уметником Валтером, тим који има само десет дана да припреми пљачку и изведе бежање које се изводи једном у животу. Десет дана за планирање, али само деведесет минута за спровођење тог плана: деведесет минута финала Светског првенства које ће привући стотине хиљада навијача пред врата банке Шпаније.

"Жена која обећава". У биоскопима од 13. маја 2021.
Од редитељке визионарке, Емералд Фенел, стиже нова, занимљива слика освете. Сви су говорили да је Кеси млада жена која обећава… док није дошло до мистериозног догађаја који је нагло преокренуо њену будућност. Али ништа у њеном животу није онакво каквим се чини: она је опако паметна, лукава и ноћу води тајни, двоструки живот. Неочекивани сусрет пружи ће Кеси нову шансу да исправи прошлост у овој напетој и дивље узбудљивој причи.

"Жив човек"- Премијерно на Фесту 8. маја у 19 сати у Комбанк Дворани

Београдски рокер и некадашњи члан култног бенда “Синови”  Игор Ђелић-Ђела (Никола Ђуричко), живи са женом Сунчицом (Нада Шаргин), са којом има доста проблема, али и много година проведених заједно. У хаосу свакодневнице, услед једног жениног узнемирујућег признања и новости које му приређује ћерка тинејџерка, он схвата да жели да промени свој живот. Одлучује да почне све испочетка, а можда и покуша да исправи неке грешке из прошлости. Међутим, нижу се непредвиђени догађаји који га одводе у другом правцу.

Ово је емотивна прича о животу који живимо и животу који смо желели да живимо. О последицама грешака које сваки живот са собом носи. Прича о слободи, љубави, породици и спокоју.

"Тихо место" - У биоскопима од 27. маја 2021.

Након смртоносних догађаја који су се одиграли, породица Абот принуђена је да се суочи са страхотама спољашњег света, док њени чланови настављају борбу за опстанак у тишини. Присиљени да се упусте у непознато, брзо схватају да створења која их лове уколико испусте звук нису једина претња која вреба.

"Крудс – ново доба" - У биоскопима од 27. маја 2021.
Свету је 2013. године представљена прва породица праисторије, Крудси. Ова комедија, номинована за Оскара, је прича о суочавању једног клана са својим светом који се мења. Био је то ванвременски подсетник на важност породице и на то колико смо мало еволуирали.
У мају 2021 можете погледати синхронизовану везију. Опет су ту звезде, Николас Кејџ, Ема Стоун, Рајан Рејнолдс, Кетрин Кинир, Кларк Дјук, уз Лесли Ман и Питера Динклиџа који се придружују породици Крудс, како би се суочили с највећом претњом откад су напустили пећину, а то је друга породица.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА