Најновије

ШАПИЋ О ВУЧИЋЕВОМ ПОЗИВУ: Да ли ће се ујединити?

Председник СПАС-а Александар Шапић изјавио је да је расположен да прихвати предлог председника Александра Вучића о уједињењу СНС и СПАС, додајући да се нада да ће договор о томе бити постигнут и да већ, можда, од јуна две странке буду део заједничке организације.

Александар Шапић (Фото: Јутјуб)

"Могу да потврдим то што је Вучић рекао, да ћемо у следећих месец дана и званично сести да разговарамо на ту тему", рекао је Александар Шапић за Танјуг.

На питање да ли је расположен да прихвати позив, Шапић је одговорио потврдно и додао да је предлог последица њихових разговора, те понавља да је то до сада био разговор њих двојице, а сада се подиже на виши ниво.

"Сада то подижемо на виши ниво две организације и у следећих пар недеља, надам се да ћемо успети да направимо договор и да будемо, можда већ од јуна, део заједничке организације", рекао је Шапић.

Вучић је после седнице Председништва СНС-а пренео да је поднео предлог странци, који је једногалсно прихваћен, да се формира радна група која ће кренути у разговоре са СПАС Александра Шапића око уједињавајња у једну политичку странку.

Више о Вучићевом предлогу Шапићу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА