Најновије

Европски куп за кик боксере: Србији прво место по броју освојених медаља!

На Европском купу за кик боксере који је одржан у Карловцима од 28. до 30. маја репрезентативци Србије су узели учешће у најтежим дисциплинама, К1 и low кику.

Фото:Промо

Након бурних догађаја у кик бокс савезу Србије, избору новог селектора и управе, нагађања о будућности, Србија је показала доминацију у Хрватској на недавно одржаном такмичењу. 


Нови селектор кик бокс репрезентације Србије, Срђан Радуловић, направио је прави потез када је одлучио да са новом, подмлађеном репрезентацијом оде на Европски куп у Хрватску.

Млади репрезентативци су се представили у најбољем светлу. Више од двадесет земаља, међу којима су били Украјина, Бугарска, Молдавија и друге земље познате по завидном успеху. Србија је заузела прво место  по броју освојених медаља.

Честитам Срђану Радуловићу на избору. Честитам неким новим клинцима који су дефинитивно будућност овог нашег спорта, изјавила је Станка Пејовић потпредседник кик бокс савеза Србије. 

Задовољство није крио ни селектор Радуловић.

Што се тиче тренутног великог успеха репрезентативаца, то ће нам бити само подстрек за бољи рад и да отклонимо све грешке код подмлађене екипе, како би кроз селекцију одабрали оне најбоље, који ће представљати Србију. У првом делу године нас очекују првенства Србије у фулу и low kick као и једно до два међународна такмичења. После летње паузе, заједнички камп балканских земаља као и првенство Балкана.
То ће све бити провере за коначни састав репрезентације која ће представљати Србију на светском сениорском првенству у Италији у октобру, као и на првенству Европе за јуниоре у новембру. Ићи ће само најбољи на поменута међународна такмичења, и неће бити ни једна звезда у екипи нити фаворизовање било кога, изјавио је Радуловић.

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА