Најновије

ПЕНТАГОН ПРИЗНАО: Радарски снимак како гомила НЛО окружује ратни брод је аутентичан! (ВИДЕО)

Снимак на којем се види најмање девет НЛО-а који се роје око америчког ратног брода потврдио је Пентагон као аутентичан након што је снимак јавно објавио експерт за НЛО.

Амерички бродови. (Фото: navy.mil)

"Могу да потврдим да је видео који сте послали снимљено од особља морнарице и да га је УАПТФ (Неидентификована радна група за ваздушне појаве) укључио у своја текућа испитивања", рекао је портпарол Пентагона дописнику Ен-Би-Си-а.

Брод се налазио у близини обале Сан Диега, у Калифорнији, 15. јула 2019. године, известио је Џереми Корбел, који је видео објавио 27. маја.

Видео је, према Корбелу, у Борбеном информативном центру УСС Омаха снимио тим особља Вижуал Интелиџенсе Персонел.

Тврди да јединствене, никада пре објављене видео снимке од 43 секунде приказују групу необичних летелица заробљених електро-оптичким подацима, технологију која води радар који се обично инсталира на авионе, бродове и земаљске базе.

На видео снимку се чује како један оператер говори: "Коло 781 је управо убрзало до 46 чворова. 50 чворова. Приближавају." Тада се чини да се један од предмета убрзава до "138 чворова. Они иду брзо. Ох, окрец́е се. "

Еквивалент од 138 чворова је 250 км на сат.

Према Корбелу, један од чланова посаде УСС Омаха рекао је: "Најупечатљивији доказ којем смо били сведоци била је њихова издржљивост. Догађај је трајао више од сат времена, а сви контакти су једноставно нестајали. Никада нисмо успели да разазнамо куда су отишли".

Корбел је тврдио да је у инциденту умешано 14 НЛО-а, забележених у снимцима за које каже да нец́е бити објављени у јавности. Даље је напоменуо да би тај број могао бити много вец́и пошто је део летелица нестао из система за прац́ење, вероватно зато што су потонули у воду или се попели на висину изнад могуц́ности откривања машине морнарице.

Ова врста потврде података са више платформи из података сензора јединствена је и ретка, приметио је Корбел, додајуц́и да поткрепљује претходно објављени некласификовани видео снимак који приказује сферични НЛО који је наводно снимила морнарица, а који на крају снимања зарања у вода.

Представници Пентагона нису одговорили на захтев Епок тајмса за коментар.

Амери открили: У ова три рата су радо учествовали, а у овим би волели да нису! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА