Најновије

КНЕЖЕВИЋ РАЗОТКРИО КРИВОКАПИЋА: Ево ко је звао премијера и тражио да не потпише Темељни уговор!

Један од власника концерна Вијести Жељко Ивановић звао је премијера Здравка Кривокапића у Патријаршији у Београду од кога је тражио да не потписује Темељни уговор, саопштио је данас у Скупштини посланик Демократског фронта Милан Кнежевић.

Милан Кенежевић. (Фото: Јутјуб)

- Он је бивши новинар Радоја Дакића, који је држао јарца мислећи да је коза. Душко Марковић му је репорграмирао милион и по дугова за порезе. Нас неће рекетирати и нећемо му дозволити да преузме РТЦГ. Нема разлика између прве и друге фамилије осим по амбицијама по лоповлуку - рекао је Кнежевић, током скупштинске расправе о приједлогу за избор чланова Јавног сервиса РТЦГ.

Како је навео, у ових 30 година благодети владе Мила Ђукановића и ДПС је извесно да су се искристалисале две фамилије.

- Прва фамилија Мила Ђукановича и друга Концерна Вијести Мишка Перовича и Жељка Ивановића која од 30. августа екстремно покушава да преузме позиције прве фамилије и одређује процесе у Влади Здравка Кривокапића. И кад чујете протагонисте прве фамилије како ламентриају над судбином Црне Горе они само ламентирају над новцем и потребом да кроз рекете остварују профите. Желим да вас подсетим да су Ивановић и Перовић били једни од медијских измећара прве фамилије и да су се крајем деведестих посвађали и да су одлучили да буду друга фамилија са тенденцијама да постану прва - навео је Кнежевић.

Према његовим речима, нема разлике између прве и друге фамилије, обе имају банке, телевизије, некретнине, берзе и пројекте…

- И онда се појави Жељко Ивановић чији су највечи домети били да говори по мензи, да говори о европским интеграцијама и о томе ко треба да буде премијер и да опредељује процесе реконструкције и избора нове владе како би се изашло из ове кризе. Зашто је то њему потребно, зато што Вијести имају више кадрова у Влади него што има ДФ који је освојио 133.275 гласова са коалиционим партнерима. Онда не чуди што Ивановић користи медијски рекет јер је он један од килавих отаца покојне Позитивне. Ко је Ивановић у Црној Гори, Краљевчанин из предграђа, човек који је у Руским кулама држао јарца мислећи да је коза, да зове премијера да не потпише Темељни уговор - упитао је Кнежевић.

Он је набројао шта је све Ивановић стекао под окупацијом ДПС-а. Прво му је Душко Марковић репрограмирао милионски  дуг за порезе.

- Друга фамилија жели да преузме РТЦГ, ми им то нећемо дозволити. Растао им је приход, они сад желе да продају Вијести, а да преузму РТЦГ. Види се како се Ивановић измучио под владавином ДПС-а. Нас неће рекетирати, ако дође до лустрације заједно ће се истраживати и он и Мило Ђукановић. Нема разлике између две фамилије - нагласио је он,

Претходно је његов партијски колега Славен Радуновић поручио да ДФ неће дозволити да концерн Вијести пренесе утицај на Јавни сервис.

Су-35 најурио са граница Русије америчког извиђача! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА