Најновије

НОВИНАР КОЈИ ЈЕ РАЗОТКРИО АФЕРЕ ПОРОДИЦЕ КЛИНТОН ПРОНАЂЕН МРТАВ! Ко год се замери Билу и Хилари мистериозно умире, списак све дужи!

Новинар "ABC"-а који је открио причу о тајном сусрету 2016. године између Била Клинтона и тадашње државне тужитељке Лорете Линч пронађен је мртав у свом стану.

Бил и Хилари Клинтон. (Фото: Јутјуб)

Тело Кристофера Сајна (45) пронађено је у његовом стану у Бирмингему у Алабами у суботу ујутро око 8 сати. Његова смрт се истражује као самоубиство, изјавио је полицијски поручник Кејт Ческлеба.

- Наше најдубље саучешће делимо са Кристоферовом породицом и блиским пријатељима. Изгубили смо поштованог колегу чији ће неизбрисив отисак заувек служити као обележје пристојности, поштења и новинарског интегритета. Можемо се само надати да ћемо наставити његово наслеђе. Нека његово сећање буде благослов - изјавио је потпредседник и генерални директор "ABC" Ерик Ленд.

Тајна на асфалту

Кристофер је написао књигу под називом "Тајна на асфалту" о аферама Клинтонових.

- План је био савршен. Нема камера, нема микрофона, нема знатижељних погледа и потпуно је сигурно. Припрема за тајни састанак није могла бити боља. Бивши председник Бил Клинтон изашао је из приватног авиона државне тужитељке Лорете Линч 20 минута након што се укрцао. Обоје су мислили да су се извукли. Обоје су погрешили. Усред жучне председничке трке, савезних истрага које укључују мејлове и Бенгази и друштво у потрази за јасноћом будућности земље, тајни састанак на "асфалту" само би закомпликовао ствари. Тајни састанак никада не би био откривен да није било ветерана новинара и поузданих извора -  наводи се у Амазоновом опису његове књиге.

Када је "прича о асфалту" изашла, изазвала је велике међународне таласе док се тајни састанак одржавао током избора и само неколико дана пре него што је тадашњи директор ФБИ Џејмс Комни најавио да биро неће препоручити оптужбе против Хилари Клинтон.

Иако се истрага води као самоубиство, занимљиво је да је велики број особа који су се замерили Клинтоновима умрло у раној животној доби.

Вучић користи ТВ као пропагандну машину и нико га не спутава! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА