Најновије

Врела мама рекла да може да доживи врхунац без додира, а затим открила још бизарнију ствар (ФОТО)

Старлета Марсела Иглесијас (44) каже да је овладала техником уз чију помоћ може да доживи оргазам без додира, само уз употребу мозга.

Марсела (Фото: Јутјуб)

Марсела, иначе мајка једног детета, каже да се одрекла алкохола и меса како би доживела што снажније врхунце.

Она тврди да је толико овладала својим телом, да су јој ови “умни” врхунци много дражи од класичног секса или мастурбације.

Марсела објашњава да она стимулише пинеалну жлезду у мозгу која производи хормоне који помажу људима да контролишу своје расположење.

– За мене је мозак највећи стимуланс, и мени није потребно да ме неко додирне да бих била узбуђена. Амбијент је веома важан, али мој мозак је тај који све контролише. Моја омиљена фантазија да возим свој спортски аутомобил поред плаже у Лос Анђелесу. Волим да користим музику или праве звукове океана како бих “откључала” различите сценарије у својој глави – прича Иглесијас.

– Веома је важно да тело буде чисто, да бих у разним ситуацијама могла да “уздигнем” ум. Такође, увек носим електромагнетну заштиту, попут кристала или производа од сребра – напомиње Марсела.

Међутим, ово није најбизарнија ствар коју је она урадила.

Да би повећала сексуалну стимулацију у пределу гениталија, она је 2019. урадила захват којим јој је убризгана ињекција плазме из њене крви, обогаћене ћелијама раста.

Ова ињекција се убризгава у пределу клиториса и горњег дела вагине и наводно пацијентима појачава либидо и омогућава снажније оргазме.

– Дефинитивно сам сада много “осетљивија” доле и препоручујем овај захват свима. То, у комбинацији са мојим мозгом ми омогућава врхунце без додира – закључила је Марсела Иглесијас.

Паула и Фран имали врелу акцију пред пуном собом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Objektiv.rs, Dailystar

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА