Најновије

БОЉЕ ДА САМ ЗВЕКНУО НАДИЦУ! Кристијан шокирао: Ја сам деда, упражњавам односе са клинком (ВИДЕО)

Будући да се ближи крај најгледанијег ријалитија на овим просторима, Огњен Амиџић је у својој емисији ''Амиџи Шоу'' на Пинк телевизији, окупио је најактуелнију екипу из четврте сезоне ријалитија ''Задруга''.

Кристијан и Кристина (Фото: Јутјуб)

Он је у разговору са Марком Јањушевићем Јањушем, Мајом Маринковић, Филипом Царем, Александром Николић Алекс, Кристијаном Голубовићем и Кристином Спалевић разговарао на све актуелне теме из ријалитија, али и играо разне игрице.

Кристијан Голубовић је на самом почетку емисије открио своје тренутно емотивно стање:

- Лоше! Негативан сам и нерасположен, не служим за пример никоме, ни наша веза ни наше понашање. Мислим да сам тотално погрешио при избору. Она је одлична особа и лаф, немам речи да је укорим, али једноставно није особа за мене. Другачије гледам на живот кад сам са својом женом. Жао ми је због свега што сам урадио, није заслужила ни Ивана, ни ја, ни она није заслужила да смо уопште у оваквом бедаку - прича Кристијан, па открива како ће да реши ову ситуацију:

- На искушењу смо пали! Нисам ја жељан рибе, нисам одолевао, у животу имам хоћу или нећу. Кад ја наумим нешто могао сам да звекнем Надицу лагано. И боље да сам звекно Надицу, не би секла вене, не би скакала на главу. Лудачка је прича, али барем немам проблема са девојком - закључио је Голубовић.

- Кад доживиш неке ствари одмах на почетку и јасно ти је да знакови крај пута постоје и да треба да их послушаш... Могу само да кажем да ја и Кристина нисмо пример никоме како треба да се понаша. Шта ја радим, деда кар*м рибу 30 година млађу. Педофилија? Варам жену која је супрелатив жена, невина дошла у брак са 28 година, три пута се нашминкала у животу и шта бирам? Девојчицу која је пуна ентузијазма, која ће сутра овде да скаче по бини и буде Мадона. То је преспектива нула! Тек после лошег избора ти се отварају карте и кажеш ово није права ствар - додаје Кристијан.

Детаљније погледајте у видео-прилогу.

Испливао снимак на ком мисица обрађује Карића и њега можете погледати ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА