Најновије

"КРИВИ СМО ЈЕР НЕ ДАМО КОСОВО, КРИВИ СМО ЈЕР СМО СРБИ!" Говор Милана Кнежевића одјекнуо у целом региону! (ВИДЕО)

Кнежевић каже да колико су нас убијали и уништавали - право је чудо да на овој капи земаљској остао и један једини Србин.

Милан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

- Криви смо што су нас бацали у Јадовно по јамама, убијали у Јасеновцу отварајући логоре за нашу децу. Криви смо што су нас убијали у Велици и Пиви, криви смо за бомбардовање јер кад нас нису бомбардовали нацисти, бомбардовали су нас наши савезници.

Лидер Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић одржао је јуче говор у Скупштини где је казао да "откако је пробауљао и почео разазнаје слогове најлепшег српског језика нон-стоп слуша да су Срби нешто криви као народ".

- Како сам растао тако је и наша кривица расла, па сам закључио да је наша кривица интезивирана 1389. године у боју на Косову, кад смо уместо земаљског одабрали небеско царство. Кад нисмо пред Отоманлијама хтели да спустимо Немањићке барјаке. Тада смо били спремни да главу положимо на пањ јер смо се заклели православној вери, Исусу Христу и нашој цркви - казао је Кнежевић.

Лидер ДНП-а, истакао је да су Срби криви због Царева Лаза и барјака из Првог и Другог српског устанка.

- Криви смо због барјака из Фундине, Брегалнице, криви смо јер смо се супроставили Аустро-Угарима на Цетињу, Колубари, Мојковцу и Кајмакчалану. Криви смо што су нас бацали у Јадовно по јамама, убијали у Јасеновцу отварајући логоре за нашу децу. Криви смо што су нас убијали у Велици и Пиви, криви смо за бомбардовање јер кад нас нису бомбардовали нацисти, бомбардовали су нас наши савезници. Криви смо због Братунца, Бљеска, Олује и због Жуте куће и због протјераних преко пола милиона Срба са простора бивше СФРЈ - рекао је Кнежевић и додао:

- Криви смо што нисмо дали нашу свету земљу Косово и Метохију и због тога нас је бомбардовало 19 највећих земаља свијета, а сада нам због тога нам деца доручкују, вечерају и ручају уранијум па смо први по канцерогеним болестима у Европи и свету - нагласио је Кнежевић.

Колико су нас убијали и уништавали, каже он, право је чудо да на овој капи земаљској остао и један једини Србин.

Како је то изгледало, погледајте у видеу:

Срамна објава Историјског архива Београда о деспоту Стефану изазвала оштре реакције! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА