Најновије

УДАЈЕ СЕ ВЕДРАНА И ТО ЗА ТИПА 16 ГОДИНА МЛАЂЕГ! Проговорила и о интимном чину, свака кост је болела!

Књижевница, новинарка и блогерка Ведрана Рудан (71) објавила је на свом блогу да се растала од свог супруга Љубише Драгељевића након 30 година брака. Пратиоце на друштвеним мрежама замолила је за приватност.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

њижевница је објаснила да се од супруга одлучила развести након што су за време локдауна проводили 24 сата дневно заједно и схватили да имају различите интересе.

- Једнога су дана рекли, нема короне. Отишла сам у град и купила седам торби и привесак за кључеве, ручни рад, у облику торбе. Попи*дио је. Рекао је да патим од торбатитиса. Мој, хвала богу бивши муж, увек је био духовит кад је требало по мени ср***. Рекла сам: "Доста! Доста ми је твојих прегледа, умиреш од здравља, човече! Уместо да се посветиш мени ти дане проводиш у приватним клиникама. Мајмуне, једини си у граду који у приватној клиници имаш попуст!. Одселио је у кућу покојних родитеља, ја сам остала у нашој - написала је Рудан, те изненадила многе вешћу да већ има у плану ново венчање.

Њен нови изабраник је млађи од ње 16 година, а открила је да је пун живота и да су се заљубили у продавници. Он је себи куповао љубичасте ципеле, а Ведрана је гледала у љубичасту торбу.

- Он, мислим, мој будући муж, сасвим је други човјек. Од мене је млађи шеснаест година, сви мушкарци старији од мене су или покојни или непокретни или чекају у приватним амбулантама на термин за мијењање оба кука. Лик је пун живота. Весели се ногомету, воли појести и попити, не воли песто, воли мене. Заљубили смо се у једној прекрасној продаваоници у Улици Матије Гупца. Он је себи куповао љубичасте ципеле, ја сам гледала у љубичасту торбу.

„Супер је торба“, рекао је. Већ ме годинама нитко не види. Одушевила сам се. „Твоје су ципеле лудило, која случајност, исте су боје као и моја торба.“ „Најбоље би било да их и ти купиш па да ходамо кроз живот истим кораком.“ Разумете? Која добра база. „Па да ходамо кроз живот истим кораком.“ Отишли смо ка њему дома на пиће, остало је историја.

Никад нећу заборавити то послеподне. Задремала сам након секса, болела ме свака кост, али ме срећа анестезирала. Кад сам се пробудила рекао ми је: „Гледао сам те како спаваш. Имала си отворена уста, изгледало је као да небу певаш.“ Јеботе! Није спомињао вађења крви, анализу мокраће, боју крви у столици - открила је Рудан, те додала да ће се венчати у уторак у опатијском парку поред цркве.

- Да, овог ћемо уторка припремити свадбу у опатијском парку, тамо покрај црквице. Немојте никоме рећи. Он ће на ногама имати оне љубичасте ципеле које сам му купила, купила сам му и љубичасто одело на пругице и црну кошуљу и зелену кравату на ситне тачке, ја ћу бити у црној венчаници која ће бити у складу с његовом кошуљом – написала је.

- Венчаћемо се, нека то заиста остане међу нама, у цркви. Нисмо крштени ни једно ни друго, свештеник је рекао, нема везе, платите ново звоно - закључила је Рудан.

Како су Сиријци разбили турску базу погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА