Најновије

МАРИЋ ПРОГОВОРИО О АТЕНТАТУ НА ЂИНЂИЋА: Открио зашто је убијен некадашњи премијер!

Миломир Марић, новинар са више од 40 година искуства и један од највећих познавалаца многих тајни на јавној сцени Србије, открио је зашто је убијен некадашњи премијер Србије Зоран Ђинђић.

Миломир Марић. (Фото: Јутјуб)

Па иако је од 12. марта 2003. године, када је испред зграде Владе Србије убијен први премијер Србије после 5. октобра, исписано небројено много књига и чланака и лансирано прегршт спинова и контраспинова везаних за Ђинђићеву ликвидацију, Марић је открио оно што већ детаље непознате јавности.

Познати новинар је за смрт Ђиниђића оптужио српске националисте, односно њихов поклонички однос према Хашком трибуналу.

- Када су испоручивали Милошевића, изабрали су Видовдан да означе победу земаљске Србије над небеском. Убијен је Ђинђић јер су добри српски националисти обећали увођење редовне авионске линије Београд-Хаг и хапшење разних злочинаца све до последњег Србина. Од тада се рачуна да сви народи на свету имају право да се боре за слободу, док се Срби кажњавају за удружени злочиначки подухват - пише између осталог Марић, алудирајући на испоручивање највиших државних функционера Хашком казамату.

У наставку колумне у којој се бавио односима на Западном Балкану, некадашњи уредник и новинар чувене Дуге, а данас водитељ на ТВ ХЕПИ констатовао је да су тадашње власти у Србији "наивно веровале да ће нас помиловати и рехабилитовати када смо широм отворили врата свим нашим непријатељима".

- Није много помогло ни кад су опљачкали и затворили чак и фабрике које су преживеле ратове, санкције и НАТО бомбардовање - констатовао је Марић.

Ко је Марин Ле Пен, највећи Макронов противник? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА