Најновије

ШЕШЕЉ РАЗОТКРИВА ПУТЕВЕ ДРОГЕ НА БАЛКАНУ: Шта се крије изе процеса Дарку Шарићу и која је улога америчке ДЕА? (ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ тврди да Дарко Шарић није трговао дрогом у Србији.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Ја мислим да је Шарићев процес један од најскандалознијих процеса у последњих 20 година. Зашто се суди Шарићу? Наводно због трговине дрогом и због прања новца. Где је он трговао дрогом? Ван територије Србије. Где? Нико не зна. Ниједна европска држава у коју је наводно превозио дрогу из Латинске Америке не трага за Шарићем - рекао је Шешељ на ТВ Пинк.

Војислав Шешељ истиче да је Дарко Шарић жртва Американаца и њиховог уплива у наше правосудне органе. 

- Нема доказа против Шарића! Ко је једини сведок? Неки Јокса, сведок сарадник, који је неколико пута ухваћен у гнусним лажима и неупотребљив је за суд. Шарић се гони и због прања новца, а где је тај новац испрљао, то нико не зна. Кад би се људи гонили због прљавог новца, онда би се гонили сви инвеститори који дођу са новцем из тих пореских рајева: Са Маурицијуса, са Шешељевских острва, из државе Ванату и многих других... Нико од њих није легално зарадио новац, ако је имао потребу тамо да га склања. Ако ништа, бар је утајио порез - рекао је лидер СРС.

Шешељ истиче да је против Шарића вођена кампања пре хапшења, те да се сам предао, а да му притвор траје 7 година чиме је прекршено његово право на суђење у разумном року, а издат је налог за пленидбу његове имовине. 

- Издат је налог да му се узме имовина, све су то запленили и камере су снимиле. Из свих његових кућа крали су намештај. Гледао сам још у Хагу на телевизији како су му крали намештај - каже Шешељ.

Лидер радикала каже да ако буде било потребно да се враћа та имовина, онда треба ићи код Бориса Тадића и узимати имовину из његовог стана да се то све враћа.

Шешељ тврди да америчка служба ДЕА жели да преузме монопол над трговином дрогом.

Тзв. приштинска власт финансира, штити и подстиче екстремисте да нападају СПЦ. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА