Најновије

ПРИВЕДЕН КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ? И после дисквалификације, он се не смирује

Кристијан Голубовић јуче је приведен у станицу полиције у Пећинцима јер је насилно упао у ријалити Задруга да би видео своју љубавницу Кристину Спалевић.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Гледаоци су били шокирани када су видели доскорашњег учесника на малим екранима, а доста њих је помислило да је то део шоу програма. Ипак то није истина.

Према сазнањима Курира Голубовићево појављивање у Задрузи било је изненађење и за продукцију. Он је под неразјашњеним околностима успео да уђе на имање где се налази студио, затим се појавио у програму и пришао својој љубавници Кристини којој је дао поклон.

С обзиром на то да је Голубовић избачен из ријалитија због физичког обрачуна са Миљаном Кулић и припадницима обезбеђења, продукција није хтела да ризикује и да покушава да примени силу да би избацили Кристијана напоље, већ су позвали полицију.

Припадници органа реда, брзо су дошли на лице места након што је Кристијан изашао напоље они су му рекли да пође са њима у станицу. Тамо је саслушан у својству грађанина, а у својој изјави је објаснио како и зашто је насилно упао у ријалити Задруга.

Шушка се да ће Кристијанов развод бити најскупљи у историји ријалитија. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА