Најновије

НОВЕ ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ О СМРТИ МАРАДОНЕ: Давали су му илегалне дроге како би убрзали смрт

Истрага о смрти Дијега Арманда Марадоне, који је преминуо 25. новембра 2020. године под неразјашњеним околностима, и даље не престаје! Адвокат Марио Баудри, човек који заступа Ел Пибеовог сина Дијегита, затражио је од државног тужиоца Сан Исидра хитно хапшење четири особе због смрти оца његовог клијента!

Марадона (Фото: РИА)

Дијегито је Марадонин син ког је легендарни фудбалер добио са Вероником Оједом, а његов адвокат Баудри је за убиство оптужио доктора Леополда Лукеа, психијатра Агустину Косачов, психолога Карлоса Дијаза и докторку Ненси Форлини!

Такође, Баудри је оптужио и Марадониног адвоката Матијаса Морлу који се бавио његовом имовином, затим његовог рођака Максимилијана Помагра и сестру Ванесу Морлу који су се незаконито удружили како би "убирали плодове" његове имовине.

- Очигледно је да је Марадони прво одузета сва његова имовина, његови брендови, па чак и његово име, а потом је препуштен сам себи. Ставили су професионалце  који нису имали искуство и знање да га лече, али јесу за то да га спрече да се обрати својој породици за помоћ - поручио је Баудри и додао:

- Давали су му легалне и илегалне дроге како би му погоршали здравље, покушавајући да изазову смрт која се чинила природном. Кад је Марадона умро, једина ствар која је имала вредност била су његова права на имиџ и заштитни знак који више није имао нити је могао да пресе на своје наследнике. Та права су била на име компаније коју чине ове људи  који су требали да брину о њему, а нису то учинили.

Иначе, средином априла је објављен текст у ком је откривено ко је од 2014. године потрошио највише Дијеговог новца.

Дијего Јуниор је  "инкасирао" 77.879 долара, његова мама Вероника Оједа 910.638 долара, док је највише Росио Олива, Ел Пибеова бивша супруга, која је током тог периода добила 1.410, 882 долара.

Нолету са пута одлетела четири носиоца. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА