Најновије

ДА СЕ НАЈЕЖИШ! Кристијан открио да је био интиман са Миљаном, па испричао детаљ који је све шокирао (ВИДЕО)

У синоћњој емисији ,,Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић прочитао је наредно питање за Кристијана Голубовића.

Кристијан и Миљана (Фото: Јутјуб)

Гледаоци нису луди, јасно је као дан да ти се свиђа Миљана, нон-стоп облећеш око ње, а она је лепа сад као богиња.

Ја је хвалим да има лепу фризуру, да има лепе црте, али је мало дебља. Ја се мало и шалим, мало јој дајем и подстрека, ја мислим да сам једини овде који је према њој нормалан, када је нормална. Али не бих се љубависао са њом, она је у тотално другом фазону. Хипотетички, могао бих да је одвалим, да сам мортус пијан и да на једно око зажмурим као.. Али мислим карактерно не бисмо могли, није у винклу и то је то. Она је као дан и ноћ, од ње можете очекивати и соду у очи. Она ми се не свиђа као мушко женски однос, а на те сексуалне конотације, ја дајем за право да гледаоци овако мисле, али жао ми је због тога, јер се ја са њом само зезам. Али је неоспорно лепа, похвалим јој фризуру, треба још 15 кила да смрша да буде топ, е онда нико не би могао да преживи, можда би онда пленила на неки још другачији однос - рекао је Кристијан.

Тај гледалац није нормалан што такво питање поставља, ја сам се спрдала и шалила са њим, ја на њега гледам како он понижава мене, ја заиста мислим то, много ми личи на једног ријалити играча, Змаја од Шипова, ишао је тако и говорио ,,Дођи мала, дођи мала" - говорила је Кулићева.

Нека каже да ли сам пре четири сата скинуо гаће и масирао јој чм*р, ево крста ми! У децу се кунем! Скинуо сам јој танга гаће - тврдио је Кристијан.

'Ајде, Кристина закуни се да си била ту! Он је мене стискао, Ђедовићу се жалим, одавде ми се бол спушта - рекла је Миљана.

Месио сам те као Јагодинку Симоновић! - поручио је Кристијан.

Свукао те је, ти си навукла одмах - рекла је Кристина.

Закуни се! Нисам имала танге, него шортс - тврдила је Миљана.

Стално понављаш да ти је Кристијан уништио живот, а ти си бирала да будеш са ожењеним? - гласило је питање.

Не кривим ја њега, ја знам када сам то рекла, у афекту и стварно мислим да ме је уништио, знам да је он, што кажу, и жена, и дете, али све је то другачије код мене, знам да ћу се ја снаћи без њега, али сматрам да сам стварно дала све, а када кажем да ми је крив, осећала сам се у тим тренуцима, јер је дошло до те ситуације, али не мислим да ми је он крив, нисам малоумна.

Кристијан давио и чупао Кристину, задругарка изгубила свест, скандалозне сцене згрозиле јавност. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА