Најновије

Филмске премијере у јуну

У биоскопе стижу одлични филмови. Тарамаунт представља два нова наслова.

Фото. Тарамаунт

"Паклене улице 9"
Претпремијерно од 10. јуна 2021. године
На редовним репертоарима биоскопа од 17. јуна 2021.

Филм “Паклене улице 9” је најновији наставак саге која траје скоро две деценије и која је зарадила преко 5 милијарди долара широм света.

Дом Торето  кога игра Вин Дизел води миран живот са Лети и њиховим сином, малим Брајаном, али они знају да опасност увек вреба изван њиховог мирног хоризонта. Овог пута претња ће приморати Дома да се суочи са гресима из своје прошлости ако жели да спаси оне које највише воли. Његова екипа се окупља како би зауставила врхунског возача и веома вештог убицу који намерава да уништи свет: човека који је такође случајно и Домов напуштени брат, Џејкоб чији лик тумачи Џон Сина.

"Паклене улице 9" режира Џастин Лин, који је режирао и треће, четврто, пето и шесто поглавље франшизе, када она и прераста у светски блокбастер. Акција се одиграва широм света, од Лондона и Токија, од централне Америке до Единбурга и од тајних бункера Азербејџана до препуних улица Тбилисија. На том путу ускрснуће стара пријатељства, стари непријатељи ће се вратити, историја ће бити написана поново, а право значење породице биће на тесту као никада до сада .

У филму глуме Мишел Родригез, Тајрис Гибсон, Крис “Лудакрис” Бриџиз, Џордана Брустер, Натали Емануел и Сунг Канг, заједно са Куром Раселом и добитницама Оскара Хелен Мирен и Шарлиз Терон. Такође појављује се и суперстар, добитница Греми награде, Карди Б, као нови лик франшизе Лејса, жена која има везе са Домовом прошлошћу и Регетон сензација Озуна.

"Телохранитељ мафијашке жене"
У биоскопима од 24. јуна 2021.


Најсмртоноснији чудни пар на свету - телохранитељ Мајкл Брајс кога игра Рајан Ренолдс и убица Даријус Кинкејд кога игра Семјуел Л. Џексон - поново су заједно, у још једној мисији опасној по живот. Још увек без дозволе и под лупом, Брајса на акцију присиљава још нестабилнија Даријусова супруга, озлоглажена међународна преваранткиња Соња Кинкејд коју тумачи Салма Хајек. Док Брајса до нервног слома доводе његова два најопаснија штићеника, трио се до гуше уплиће у глобалну заверу и ускоро открива да су само они ти који стоје између Европе и тоталног хаоса. У забавном и смртоносном злочину придружују се Антонио Бандерас као моћни лудак жељан освете и Морган Фриман у виже него интересантној улози.


Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА