Најновије

ДЕЛИЈЕ У ТРАНСУ! Станковић најавио нова појачања, ево када стижу

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је црвено-бели имају рецепт за успех и да га неће мењати и додао да у наредна два дана очекује два појачања.

Дејан Станковић (Фото: Јутјуб)

"Однос и рад је феноменалан. По неки пут се и 'уштинем' кад видим какве играче имам и тренирам. Спремни су дошли на припреме. Имамо рецепт за успех и нећемо га мењати", рекао је Станковић, преноси клуб.

Звезда је у првом припремном мечу у Аустрији савладала Гак са 4:0, а данас од 18.00 игра против Ариса.

"Противник је био у складу са почетком припрема. Очекује нас озбиљнији ривал, али смо и ми порасли што се тиче енергетског нивоа. Видећемо против Ариса где смо и колико смо напредовали", рекао је Станковић.

"Желимо да демонстрирамо све оно што нас је красило прошле године, то су организација, физички напор и таленат. Тим редом идемо и томе тежимо", истакао је тренер Звезде.

Станковић је најавио да ће већ од наредног меча "појачавати" минуте.

"Нека идеја је да сутра већина играча одигра између 60 и 65 минута. После ћемо и то повећавати, а кад буде генерална проба, понашаћемо се као да није припремна, већ такмичарска утакмица", рекао је он.

Тренер Звезде је навео и да очекује појачања у наредна два дана.

"Не бих да трчим пред руду. Радимо на шпицу, има ту неколико имена која су нам занимљива. Убеђен сам да ће за месец дана прича бити другачије. Тада ће нама долазити да нуде играче, сада ми имамо потражњу, па то други можда покушавају да искористе", рекао је Станковић.

"Очекујем финализацију двојице фудбалера у наредна два дана, као и шпица у наредних пет дана", додао је он.

Станковић је рекао и да је задовољан повратком Срђана Бабића у екипу.

"Од њега су очекивања као и од свих. Добио је годину дана искуства и зрелости. Он је момак који треба да преузме одговорност и покаже карактер. Ако буде заслужио - играће. Треба да одмени Милуновића, а то није лако, он је био стуб одбране и свлачионице", рекао је Станковић.

Говорећи о Александру Драговићу, Станковић је рекао да је добио неколико дана одмора дуже због репрезентативних обавеза.

"Доћи ће 5. јула на припреме, мислим да је то довољно за њега да одмори. Он је озбиљан играч, феноменалан је био на Европском првенству. Да не причам о његовом искуству... Одиграо је више од 100 утакмица за национални тим, а код нас је дошао у правим годинама. Донеће разлику, немам сумње у то", рекао је Станковић.

Марадони давали илегалне дроге како би убрзали смрт. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА