Најновије

МИЛОРАД ДОДИК О ИЗЈАВИ ДОМИНИКА РАБА: Највеће злочине које ће човенство памтити починила је империја чији је он министар!

Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик коментарисао је изјаву шефа британске дипломатије да је "геноцид у Сребреници један од најгорих на тлу Европе након Другог светског рата", рекавши да је највеће злочине које ће човенство памтити починила империја чији је Доминик Раб министар, али и да се империјама не суди, оне, казао је, рачунају на заборав, штавише раде вредно на њему.

Милорад Додик. (Фото: Јутјуб)

Додик је одговорио да британски министар и остали светски моћници неће и не желе да о догађајима у Сребреници говоре чињеницама.
"Зато нас опет бомбардују, овога пута неистином коју су написали за нас исто онако како су је писали за милионе невино побијених широм света у британским колонијалним походима", рекао је Додик.

Било би, каже, лековито да на пример за те жртве организују дане сећања уместо што то раде за жртве Сребренице, али само оне муслиманске.

"Вероватно рачунају да српских жртава неће имати ко да се сећа ако наставе политику присилног прекрајања историје. Не знам за њих, али код Срба не постоји начин да на силу или забораве или науче историју коју они пишу", навео је Додик.

Он је рекао да то потврђује виталност нашег сећања које је издржало комунистичку репресију, па ће издржати и ову глобалистичку.

Мађарски премијер објаснио нове поделе у Европској унији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА